10 idei de cadouri pentru El de Valentine’s Day

O zi mult așteptată de adolescenți și nu numai este Valentine’s Day (Ziua îndrăgostiților) pe data de 14 februarie. Cuplurile fac schimb de cadouri și petrec momente romantice. Dacă îți dorești să-ți surprinzi și să îți impresionezi jumătatea, ar fi bine să te gândești la cadou din timp, astfel încât să știi sigur că nu vei face o alegere pripită din criză de timp. Dacă nu sunteți la începutul relației, prin urmare i-ai mai făcut cadouri, atunci misiunea ta se îngreunează pentru că trebuie să vii cu idei noi. Indiferent de circumstanță, câteva idei oferite mai jos vor fi de bun augur pentru ca tu să oferi un frumos cadou.

  1. Fotocarte

Știi toate acele poze pe care le-ați făcut împreună, fie selfie-uri sau surprinse în destinațiile voastre de vacanță? Folosește-te de cele mai bune cadre, adună-le la un loc și alcătuiește o fotocarte cu poze în care să fiți doar voi doi. Personalizează coperta cu fotografia preferată și include mesaje de dragoste.

  1. Căști

Fie că le va folosi la birou sau acasă, o pereche bună de căști este un cadou atractiv pentru el. Va putea să se uite la emisiunile cu mașini, la meciurile din fotbal fără ca sonorul laptopului sau al tabletei să răsune în toată casa.

  1. Halat de baie

Un halat de baie este util, iar el cu siguranță nu va investi într-o astfel de piesă vestimentară. Alege unul moale, plăcut la atingere. Varietatea de modele va face ca tu să găsești exact ceea ce îți dorești pentru el. Bineînțeles, nu uita de opțiunea unei comenzi online!

  1. Briceag

Dacă este iubitor de excursii, cu atât mai mult un briceag este un cadou care îl va surprinde plăcut. Și în caz contrar, un briceag multifuncțional va fi ideal, va putea deschide în orice situație o sticlă de bere, iar atunci când se va ivi nevoia unei rezolvări tehnice, nu îi va lipsi nici șurubelnița sau patentul. Un briceag multifuncțional are mai multe funcționalități decât ai crede!

  1. Ghiozdan

Un ghiozdan este util nu doar pentru a transporta caietele studențești. Îl va putea lua cu el la serviciu, ține cont de dimensiune dacă vrei să poată introduce în el laptopul. Dacă este iubitor de mers la sală, poți să îi oferi o geantă în care să îi încapă echipamentul sportiv.

  1. Cravată

Nu există niciodată prea multe cravate. Pe lângă faptul că este simplu să achiziționezi una pentru că nu trebuie să știi vreo măsură, îți va fi ușor și datorită mulțimii de culori și modele. Deci sigur vei găsi una care să îți placă. Dacă te ajută bugetul, poți opta și pentru o pereche de butoni asortați.

  1. Brățară din piele

Dacă îi place să fie în ton cu moda, este atent la modul în care își asortează hainele, dar și la accesorii, o brățară din piele este un cadou reușit. Pentru a vedea cât mai multe modele într-un timp scurt, magazinele online te vor ajuta să faci alegerea brățării într-un timp scurt.

  1. Pernă personalizată

Daca vrei să fii un pic altfel, personalizează nu un tricou, ci o pernă, de altfel atât de iubită de fiecare dintre noi, în special atunci când suntem somnoroși. Optează pentru un mesaj haios sau unul motivațional.

  1. Halbă de bere

O halbă de bere este un cadou amuzant si un accesoriu util atunci când se adună cu gașca să vadă meciurile. Poți asorta la halba de bere cadou un deschizător de sticle cu design deosebit.

  1. Sedință de masaj

Cine nu resimte dorința unei ore de masaj după o zi întreagă la birou? După orele de muncă solicitante, după ce a stat pe scaun ore în șir, o ședință de masaj îl va rupe de stresul și grijile cotidiene. Realizează-i tu programarea, plătește la salon ședința și pe o felicitare tematică scrie-i ziua și ora programării la masaj, precum și adresa completă și un număr de telefon. După un astfel de răsfăț se va simți minunat și îți va mulțumi.