15 ani a crezut că burta îi crește fără oprire de la bere, dar când s-a dus la spital, medicii au înmărmurit când au văzut ce era în el: „Nici nu trebuia să mai fiți în viață…”

Kevin Daly, în vârstă de 63 de ani, credea de 10 ani că are o simplă burtă de bere, la fel ca mulți dintre prietenii săi, dar a devenit suspicios când a dat jos 14 kilograme, însă burta lui uriașă a rămas la fel. Astfel că, în decembrie, el și-a convins medicul să-i facă analize mai detaliate, care au dus la concluzia că omul avea de fapt în el o tumoră uriașă, cât o minge de plajă, care se răspândise în întregul său abdomen și care cântărea 13 kilograme!

Dacă nu ar fi devenit suspicios și nu s-ar fi dus la medic, tumora l-ar fi ucis în doar câteva luni. Se pare că masa creștea în bărbat de 10 sau 15 ani, și că numai norocul a făcut-o să nu se răspândească și în altă zonă a corpului acestuia. Este extrem de neobișnuit ca o tumoră să crească atât de mare fiindcă de obicei sunt detectate deoarece provoacă multe alte probleme în organism.

Medicilor le-au trebuit șase ore pentru a îndepărta tumora, care se insinuase printre organele lui Daly, înclusiv în stern și în colon. Totodată, au fost nevoiți să îi scoată și unul dintre rinichi, deoarece tumora se înfășurase în jurul lui. Două luni mai târziu, bărbatul avea din nou greutatea pe care o mai avuse doar în facultate. Când vorbește despre această experiență, omul de 63 de ani povestește că are impresia că a evitat un glonț.

CITEȘTE ȘI: 

Știrea tristă a zilei! Anamaria Prodan primește o nouă lovitură. Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp despre Ionela Prodan. O, Doamne, asta mai lipsea!

După ce zvonurile alarmante despre starea de sănătate a Ionelei Prodan a stârnit panica în rândul publicului, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a confirmat că artista este internată în spital, au apărut noi informații despre starea cântăreței. Deși se zvonește că aceasta ar avea probleme la pancreas, adevărul este cu totul altul.

„Anamaria merge sa o vada in fiecare zi si e optimista ca mama ei isi va reveni. Are aceeasi problema de sanatate pentru care a fost internata si in ianuarie, infectia de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine ca se afla la spital, pentru ca urmeaza un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea in fiecare clipa. Ana are multe treburi si nu poate sta cu ea acasa, non-stop, deci e mult mai bine ca se afla in spital si ca se bucura de toata atentia. Ar fi exclus ca Ionela Prodan sa fie externata si sa stea singura.”, a declarat o sursă apropiată familiei, pentru VIVA!

Invitați într-o emisiune TV, Marian Golea și Hanibal Dumitrașcu au vorbit despre starea artistei. „Spuneam în 30-31 ianuarie că va urma o perioadă nu prea fericită, pentru sănătate,” a declarat astrologul Marian Golea. „Când ești înconjurată de dragoste, e pansamentul care vindecă cel mai mari afecțiuni și boli,” a spus, la rândul lui, psihologul Hanibal Dumitrașcu.

„Doamna Ionela Prodan a avut o problemă la valvă, a fost o infecție. Această valvă s-a defectat, iar un cheag de sânge a plecat dinspre cap și s-a produs un anevrism, dar nu a cauzat atâtea probleme încât să n-o vezi lucidă, clară,” dezvăluise Cristi Brancu în cadrul emisiunii sale.

VĂ AMINTIM CĂ:

Ionela Prodan s-a internat recent la Spitalul Elias din Capitală, în urma unor probleme de sănătate care au început la sfârșitul lunii ianuarie a acesti an. În ultima perioadă, cântăreața a slăbit foarte mult, a urmat mai multe tratamente, iar noua ei înfățișare a surprins pe mulți, mai ales după ce a început să poarte peruci.

În ciuda acestor lucruri, mama Anamariei Prodan refuză să vorbească despre boala care o macină, și rămâne mereu cu zâmbetul pe buze. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când fiica sa a dus-o pe cântăreață la salon, iar acolo aceasta a apărut nemachiată și fără perucă.

Un alt indiciu care ne spune că situația este gravă este faptul că Anamaria Prodan a decis să caute ajutor pe cale spirituală și a mers la mormântul Părintelui Arsenie Boca pentru a se ruga pentru mama ei și a căuta liniște sufletească. Anamaria Prodan a publicat un filmuleț pe contul de Instagram în care apar imagini cu locașul sfânt de la Mănăstirea Prislop, iar fanii au postat numeroase mesaje de susținere, potrivit spynews.ro.

„Un loc care-ți oferă pace și liniște interioară ,bravo că ai reușit să ajungi acolo! / Doamne ajută! Cu siguranță rugăciunile ajung unde trebuie, pentru că Părintele Arsenie face minuni❤ Este Raiul pe pământ / Un loc cu o mare incărcătură spirituală, un loc sfânt, Dumnezeu să-ți asculte ruga om minunat „, au fost câteva dintre comentarii.