5 afectiuni de care te vindeci daca faci amor zilnic! Tu le stiai?

Stiai ca, de fapt, atunci cand faci dragoste exista mai multe beneficii pentru sanatate? Da, este una dintre putinele placeri de care te poti bucura atata timp cat esti sanatoasa.

Iata ce boli poti vindeca atunci cand faci amor:

Depresia
Contactul intim este considerat unul dintre cele mai bune antidepresive şi ajută la îmbunătăţirea stimei de sine.

Insomnia
Nu reuşeşti să adormi nopţile? Dar ai observat că după ce faci dragoste cu partenerul adormi mult mai repede? Acest lucru se întâmplă pentru că tensiunea prezentă în organism este eliberată.

Incontenenta urinara
Aceasta este o altă afecţiune care poate fi tratată dacă faci dragoste. Contactul intim ajută la ameliorarea incontenenţei urinare deoarece întăreşte pelvisul şi împiedică scurgerea urinei.

Atrofierea masei musculare
Combaterea atrofierii masei musculare şi articulaţiilor sunt unele dintre principalele beneficii ale dragostei. Atunci când faci dragoste muşchii se relaxează şi dispare durerea musculară sau de articulaţii, notează one.ro.

Cancerul de san
Aceasta este o veste foarte bună pentru femei. Una dintre bolile care pot fi împiedicate de la dezvoltare atunci când faci dragoste este cancerul de sân. Prin eliberarea de oxitocină sunt protejaţi sânii de a dezvolta cancer.

Sursa: kfetele.ro