retete gustoase

7 idei de cadouri inedite pentru prietenele tale

7 idei de cadouri inedite pentru prietenele tale

Surprinde-ți prietenele cu daruri inedite, fie că e vorba de ziua de naștere, fie de altă ocazie specială. Arată-ți aprecierea printr-un gest original, potrivit chiar și pentru cea mai pretențioasă din gașcă. Descoperă în acest articol șapte idei de cadouri deosebite, care să încânte grupul tău de fete.

Loading...

1.Vouchere pentru ochelarii preferați

Cadourile ideale pentru prietenele tare ar putea fi ramele pentru ochelari de vedere sau cele de soare. Oferă-le ocazia să-și completeze look-ul cu perechea lor preferată, cu forma și culoarea perfecte pentru trăsăturile feței și personalitatea acestora. Alege vouchere Lensa, pe care să le folosească în magazin sau pe site, după bunul lor plac. 

2.Accesorii făcute de mână

Ce zici de o brățară sau un colier din rășină pentru fetele din gașca ta? Selectează câte o floare reprezentativă pentru fiecare prietenă și mândriți-vă cu accesorii speciale. Folosiți-le pentru a sărbători unicitatea fiecăreia, dar și pentru a marca relația specială dintre voi.

3.Cutii de bijuterii gravate

Sculptează la comandă o cutie de bijuterii din lemn fie cu numele, fie cu un citat care are o însemnătate aparte pentru voi. Alege un font elegant, care imită scrisul de mână, pentru o impresie deosebită. De asemenea, poți opta pentru o casetă din catifea sau din sticlă, gravată cu litere subțiri și aurii.

4.Calendare cu fotografiile voastre

Bucură-ți prietenele cu un calendar personalizat, care să conțină fotografiile voastre. Fă o selecție atentă cu cele mai frumoase poze, care să marcheze momentele importante petrecute împreună. Încercuiește zilele voastre de naștere și scrie un mesaj emoționant sau amuzant pe copertă.

5.Portrete surprinzătoare

Un desen în creion sau o pictură în acuarelă surprinde mereu. În plus, poți dărui caricaturi, dacă membrele grupului tău au simțul umorului dezvoltat. Mai mult, optează pentru portrete realizate integral din ruj sau din nasturi de diferite mărimi și culori, care s-ar putea să trezească un entuziasm fără precedent în rândul prietenelor tale.

6.Seturi de lenjerie de noapte cu inițiale brodate

Pentru a se simți răsfățate, oferă-le pijamale din mătase sau din satin. Brodează-le cu inițialele fiecăreia, pentru a face cadoul și mai special. Alege seturi complete în culorile voastre preferate, cu halat, cămașă de noapte, maiou, bluză, pantaloni lungi și scurți. De asemenea, compleurile pot avea inserții din dantelă sau alte de detalii atrăgătoare.

7.Eșarfe pictate manual

Eșarfele pictate manual reprezintă un alt dar care poate fi personalizat în funcție de preferințele fetelor din gașca ta. Poți opta pentru diverse flori, fructe și elemente specifice unui oraș îndrăgit de voi sau unui serial la care v-ați uitat împreună. Ține cont atât de pasiunile lor când alegi desenele, cât și de culoarea pielii când selectezi nuanțele. 

Indiferent de ocazie, asigură-te că faci cele mai frumoase cadouri, pe măsura prieteniei tale. Inspiră-te din ideile prezentate în acest articol și oferă daruri unice, de care să se bucure membrele grupului tău și pe care să le utilizeze cu drag.