A făcut transplant de ficat și totul părea în ordine, dar abia peste patru ani a aflat ce i-a lăsat doctorul pe ficat și a înlemnit de groază: ,,Nu vreau așa ceva în mine!” Nu s-a mai întâmplat niciodată, nicăieri în lume!

Simon Bramhall este un chirurg în vârstă de 51 de ani specializat în bolile ficatului, ale splinei și ale pancreasului, el a recunoscut în fața Curții ceva care poate părea șocat la prima vedere, ba chiar și la a doua…

Ce crimă ciudată a comis Simon Bramhall? Medicul a pledat vinovat în fața unui tribunal din Birmingham la acuzația că și-a ,,gravat” inițialele „S.B.” pe ficatul a doi pacienți pe care îi operase pentru transplant în 2013! Pacienții se aflau sub anestezie, iar procedura ciudată s-a realizat, desigur, fără consimțământul lor.

Se pare că doctorul a folosit, pentru a-și atinge scopul, de un laser cu gaz argon, un instrument folosit în general de chirurgi pentru a evita hemoragiile. Totul a fost descoperit în cadrul unei operații ulterioare a uneia dintre victimele care fusese ,,marcate” în acest fel înfiorător.

În prezent doctorul a fost eliberat pe cauțiune până la pronunțarea verdictului care a fost programată pe 12 ianuarie. „Este un dosar ieșit din comun și complex și fără precedent în dreptul penal”, a declarat în timpul audierilor procurorul Tony Badenoch, potrivit hotnews.ro.

Același procuror a adăugat și că fapta a fost realizată în prezența altor colegi, și că acțiunile medicului, dar și al celor care au fost martori la această acțiune, nu au ținut cont deloc de sentimentele pacienților inconștienți.

Surse: bbc.com, hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: 

Țipete de durere și oameni întinși pe asfalt, un martor a înregistrat scenele de coșmar! Imaginile sfâșietoare de la cumplitul eveniment. S-a întâmplat în România! Bilanțul victimelor

Un accident înfiorător a băgat spaima în mai mulți părinți și copii și ar fi putut să se transforme într-o tragedie.

Totul s-a întâmplat miercuri, la orele prânzului, chiar înainte de terminarea orelor de dimineață, în fața Școlii nr. 1 din Buzău, responsabila fiind chiar directoarea școlii care a intrat cu autoturismul personal într-un grup de părinți, conform stiridebuzau.ro.

Directoarea, Monica Gheorghe, a executat o manevră greșită după ce a încurcat frâna cu accelerația, în urma căreia a lovit poarta de acces în curtea școlii, unele surse povestesc că s-a speriat și în loc de a apăsa pe frână, a apăsat pe accelerația, intrând cu mașina într-un grup de elevi și părinți. Potrivit altor surse, femeia ar fi lovit doar poarta de fier, care s-ar fi prăbușit peste cele opt persoane.

Victimele au vârste între 12 și 67 de ani și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri. Monica Gheorghe a suferit și ea un atac de panică, fiind de asemenea dusă la spital. Un ziar local menționează că printre persoanele accidentate era și o femeie însărcinată. Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău Mihail Draghiciu a declarat că directorarea școlii ,,a fost testată alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ”, potrivit ziare.com.

În total zece persoane au ajuns la spital, printre care și o elevă, iar trei dintre victime au suferit atacuri de panică. Pe numele directoarei a fost întocmit dosar penal, urmând ca cercetările să continue în acest caz.

Un martor a filmat totul, iată cum s-a întâmplat: