A fost la petrecere cu muzica lui Florin Salam, apoi a intrat cu mașina într-un pod! Nu a mai avut nicio șansă, a murit pe loc! Șocant cum l-au găsit polițiștii!

O tragedie cumplită a avut loc pe șoseaua Pitești-Câmpulung. Un tânăr interlop, fost proxenet, în vârstă de 30 de ani, a decesat după ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod. Înainte de accident, Marian Dragos mersese la o petrecere unde ar fi cântat nimeni altul decât Florin Salam în persoană.

Marian Dragoş Stoican se întorcea de la această petrecere în momentul în care a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului violent, a murit pe loc. Se pare că cu numai câteva ore înainte de a se stinge din viață, fostul proxenet în vârstă de 30 de ani făcuse live pe o rețea de socializare, în imagini apare în momente în care se distra alături de prietenii săi.

Conform primelor informații, medicii au ajuns foarte târziu la locul accidentului deoarece nimeni nu a anunțat accidentul și nu a cerut ajutorul echipajelor SMURD. Deși medicii au efectuat manevre de resuscitare, Marian Dragoș Stoican nu a mai putut fi salvat.

Marian Dragoş Stoican a fost acuzat în trecut de proxenetism. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Medicii i-au pus dansatoarei Jasmine un diagnostic crunt care i-a dat viața peste cap! Din păcate, e adevărat… Adevăratul motiv pentru care nu mai dansează de un an e tragic!

Cunoscuta dansatoare Jasmine s-a retras din industria dansului în urmă cu un an, timp în care nu a mai apărut la televizor, dar puțini sunt cei care știu adevăratul motiv pentru care a luat această decizie. Frumoasa blondină nu a mai avut voie să danseze deoarece a fost obligată să urmeze un tratament extrem de complicat.

Jasmine a fost diagnosticată cu hernie lombară cervicală, acesta fiind adevăratul motiv pentru care a fost nevoită să nu mai danseze. A trecut prin luni întregi de tratament, iar acum ea crede că este pregătită să urce din nou pe scenă, totodată, dansatoarea conduce și un restaurant cu specific libanez.

Iată ce a declarat despre situația ei, în cadrul unei emisiuni televizate: „Am avut probleme de sănătate: hernie lombară şi cervicală. E mai greu să dansez, te resimţi şi nu mai ai aceeaşi performanţă. Mi s-a recomandat operaţia. O pauză foarte mare îmi trebuia şi automat repaus total. am zis nu. Am continuat să fac sport şi chiar am simţit că nu e ok. Am găsit un tratament, injecţii cu ozon, timp de o lună de zile nu am avut voie să fac nicio mişcare. Făceam injecţii în coloană. Mi-am revenit în mare parte. Eu am continuat cursurile de belly dance, nu am putut să mă abţin. Eu zic că trebuie să mai fac o lună de tratament, apoi să fiu aptă pentru dans”.