A fugit de acasă, și-a pus toată familia în cap și s-a căsătorit în secret. Nicoleta Guță și-a distrus relația cu tatăl, și acum e acum! A meritat? Avem imaginile cu ea și soțul ei care spun totul!

Nicoleta Guţă s-a căsătorit în 2017 cu Ionică Bangala, iar totul s-a făcut în mare secret. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de amor care a stârnit admirația fanilor. Din exterior pare că noul partener de viață al „Reginei manelelor” o răsfață, iar iubirea le priește amândurora.

Nicoleta Guță trăiește alături de soț o adevărată poveste de dragoste, cei doi se pozează mereu, iar ea este mereu răsfățată. „Vă salutăm👐şi vă 😘cu mare drag!!!😘💋”, a scris soţul Nicoletei Guţă în dreptul fotografiei postate.

Fanii Nicoletei au comentat la fotografia postată de soțul ei în care apar amândoi, a fost un val de gânduri bune referitor la relația lor. „Sunteţi foarte frumoşi, să aveţi parte de sănătate, bucurii şi multă fericire!!!”, „Înfloriţi pe zi ce trece. Să vă fie de bine”, au scris aceştia.

Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Cristina, tânăra care a aflat că are cancer în ziua în care a născut, a luptat până în ultima secundă. Ultimul mesaj e tulburător

Cristina Manea s-a stins miercuri, după ce tratamentul administrat de medici nu a ajutat-o. Cazul ei este unul cumplit fiindcă în ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite ale vieții sale, Cristina a aflat că suferă de un tip rar de cancer.

Moartea ei a fost fulgerătoare, iar cei din jur nu își pot reveni din șoc. Și-a născut fetița perfect sănătoasă, a ținut-o în brațe pentru câteva clipe, iar peste câteva zile a murit. Cu câteva zile înainte de tragedie, fratele Cristinei a postat pe un grup dedicat Cristinei că singurul lucru pe care oamenii care o iubesc îl mai pot face pentru ea este să se roage pentru sănătatea ei.

„Bună seara! Sora mea Cristina Manea are mare nevoie de rugăciunile noastre în momentul ăsta. Azi i-au administrat şi a treia doză de vaccin, doctorii turci, iar situaţia ei nefiind foarte bună. Un miracol o poate salva… 😭😭😭 Ea se află acum sub efectul sedativelor, nu în comă aşa cum se vociferează. Vă rog să ne rugăm cu toţii pentru ea, pentru că are nevoie de o minune”, este mesajul lui Dani, fratele acesteia, pe grupul destinat ei. Mesajul a fost postat pe data de 5 ianuarie 2017, cu câteva zile înainte ca aceasta să se stingă din viaţă, potrivit spynews.ro.

Singura speranţă pentru Cristina a fost un tratament complicat şi costisitor, cu jumătate şanse de vindecare, evaluat la 70.000 de euro, bani de care familia nu dispunea în acel moment. Oamenii au aflat şi s-au mobilizat rapid pentru a o ajuta. În aproape două săptămâni au fost strânşi toţi banii, scrie adevarul.ro. Tot efortul a fost, însă, în zadar, Cristina Manea era în ultimele zile tot mai slăbită, și miercuri a pierdut lupta cu boala.

Dumnezeu să o odihnească!

Sursa: spynews.ro