A înfuriat tot internetul după ce a sărit cu coarda de la înălțime, cu copilul de 2 ani în brațe! Ce se întâmplă acum cu fetița și cu tatăl:

Pe Instagram a aparut recent un clip video, in care un tata poate fi vazut in timp ce se pregateste de o saritura in gol cu coarda, de tip bungee jumping, tinand in brate propria fetita, in varsta de doar 2 ani.

 

A sarit cu coarda de la inaltime cu copilul de 2 ani in brate

In imagini, Redha Rozlan, un star de televiziune malaezian, se arunca cu coarda de pe un pod inalt, tinandu-si in brate fetita. Pentru majoritatea adultilor, e suficient sa se uite la imagini pentru ca palmele sa le transpire.

Mikaela, fetita de numai doi ani poarta un ham de protectie, sustine tatal, insa acesta nu e tocmai vizibil in clip. Dupa ce vocile critice l-au acuzat de abuz asupra copilului, tatal a reactionat:

„Relaxati-va. Nu incercati asta cu copiii vostri daca nu credeti ca sunt pregatiti pentru asta.”

Tatal si compania ce a organizat evenimentul ar fi deja cercetati pentru fapta

Tatal a adaugat ca fetita nu a fost fortata sa sara impreuna cu el si ca i-ar fi placut atat de mult saritura cu coarda, incat i-ar fi cerut tatalui sau sa repete experienta.

Au existat in schimb reactii si din partea societatii civile, un avocat, activist pentru drepturile copilului acuzand tatal de lipsa de judecata parentala adecvata pentru gestul sau:
„Saritura cu coarda de la inaltime este un sport extrem si e periculos. Exista riscul foarte mare ca intr-o astfel de saritura fetita sa fie ranita. Eu nu am mai auzit ca unui copil atat de mic sa i se permita sa participe in asemenea sporturi extreme.”, a explicat Goh Siu Lin, avocat si activist pentru drepturile omului.

In presa malaeziana au aparut informatii potrivit carora atat tatal, cat si firma care a permis desfasurarea sportului extrem, sa fie urmarite penal pentru punerea in primejdie a vietii copilului.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.