A spus tot! E primul lucru pe care-l va face Giani Kiriță de la Exatlon, după ce va părăsi competiția. Nu e vorba de familie, a uimit pe toți cu dorința lui cea mai mare…

Foto: wowbiz.ro

Giani Kiriță s-ar simți extraordinar la Exatlon dacă n-ar avea un mare dor, cel al trabucurilor. Fostul sportiv a fost mereu surprins cu o astfel de țigară de foi în gură. Ba mai mult, Anda Adam a mărturisit când s-a întors în România că toți concurenții de la Exatlond, din ambele echipe, visează să mănânce ciocolată, ceea ce Anda a și făcut: s-a delectat cu o ciocolată întreagă!

Însă durul de la Exatlon, „Câinele Roșu” al competiției, vrea neapărat să-și revadă familia, dar pe lângă asta ar mai vrea și un trabuc! Pe rețelele sociale fostul sportiv pozează des cu trabucul în gură. Acest tip de țigară de foi este asociată, de regulă, cu bogăția și cu statusul social. Iată un astfel de exemplu:

Foto: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Giani Kiriță a rămas mască! Adi Mutu l-a dat de gol! Prietenii au reacționat rapid și l-au apărat cum s-a putut: „Oricum nu avea nevoie, că acum e la Exatlon!”

Adrian Mutu a părăsit Dinamo pentru un post la FRF, alături de Răzvan Burleanu, un om contestat de Generația de Aur. Managerul sportiv a făcut şi şcoala de antrenori, iar marţi a făcut publică lista cu notele cursanţilor pentru licenta UEFA ”A”, sesiunea de toamnă. Doar că acolo se regăsaeşte şi un alt dinamovist, retras de ceva timp din fotbal.

Nimeni n-ar fi bănuit, dar da, este vorba despre Giani Kiriță, un dinamovist pur-sânge. Însă, deși vedeta Exatlon apare pe listă, în dreptul lui scrie „Neprezentare”. Mutu, în schimb, are numai 10, la cele trei probe…

Comentariile prietenilor virtuali nu s-au lăsat aşteptate: „Multi carnati pe aici, Adrian Mutu a luat 10 pe linie la fotbal…LA FOTBAL, nu la mate sau fizica sau lb romana. El a jucat fotbal toata viata in detrimentul altor materi si activitati, a facut asta la un nivel inalt si a facut-o foarte bine. A fost antrenat de nume mari ale fotbalului mondial, alaturi de jucatori de legenda , la unele din cele mai mari cluburi de fotbal, a jucat si a facut istorie in campionatul italian unde nu multi jucatori reusesc. Ce nota putea sa obtina la acest examen? Cum sa dea spaga sau sa copieze, poate s-a copiat pe el din experienta sa pe teren, in meciuri si antrenamente. FELICITARI Adrian Mutu, asteptam sa te vedem la treaba, fotbalul din Romania are nevoie de tine si de experienta ta”, ce inseamna sa ai pile…sau mai degraba cum sa nu i dai 10 briliantului”, „Du-te .. zici ca eşti Nadia Comăneci – 10.10.10.10.10 :))))”.

Unul i-a fost adresat şi lui Giani Kiriţă: „Giani Kirita s-a dus la exatlon…n-are el nevoie de licenţă”.