A tocat mai multe aspirine, le-a dizolvat in putina apa, dupa care si-a dat cu ele in par. E incredibil ce s-a intamplat dupa cateva minute:

Trucul de mai jos nu este foarte cunoscut, insa are un efect spectaculos, care cu siguranta iti va fi de ajutor.

Ai probleme cu matreata si ai incercat fel de fel de tratamente si sampoane speciale? Nu mai cheltui banii fara rost, iata ce trebuie sa faci.

Ia cateva aspirine, zdrobeste-le marunt, pana cand obtii un praf relativ fin, dupa care adauga putina apa. Pune amestecul obtinut in cantitatea de sampon pe care o folosesti in mod normal pentru o spalare.

Aplica pe par si clateste, asa cum faci de obicei. Dupa ce iti usuci parul, vei observa ca matreata a disparut complet, ca prin minune.

CITEȘTE ȘI: Iata ce se intampla daca incerci sa iti deschizi parul la culoare folosind clor

Tanara din imaginea alaturata, pe nume Apryl, a vrut sa le arate tuturor ce se intampla daca incerci sa iti deschizi parul la culoare folosind clor.

Femeia a facut acest video in incercarea de a trage un semnal de alarma asupra trucurilor de frumusete care se gasesc pe internet si care nu sunt explicate foarte bine.

Orice greseala se poate transforma intr-un dezastru, mai ales daca pentru obtinerea rezultatului se folosesc substante chimice periculoase.

Apryl a mers pana la capat cu acest experiment. Parul a devenit intr-adevar blond, insa suvitele se rupeau foarte usor, iar in scurt timp o mare parte din podoaba ei capilara nu mai exista.

„Motivul pentru care am facut acest clip a fost sa trag un semnal de alarma catre cei care nu citesc cu atentie instructiunile sau fac totul din ochi, dupa ureche. Vreau sa le arat oamenilor exact ce se intampla, cum iti afecteaza in realitate parul o astfel de procedura”, a spus ea.

Trebuie mentionat faptul ca Apryl stia foarte bine la ce se expune si ca pentru ea pierderea parului nu a fost o problema, deoarece planuia o schimbare radicala de look.