A umblat în telefonul soției lui și a aflat că vrea să îl înșele. Reacția lui a fost uluitoare: ”Nu mă pot opri să mă gândesc cum ar fi să o văd…”

Un bărbat a umblat în telefonul soției lui fără să știe ce îl așteaptă. Tânărul a descoperit mesaje și fotografii indecente trimise de cea care îi e soție unui alt bărbat.

”Am descoperit mesaje, imagini și apeluri video trimise de soția mea unui alt bărbat. Acum am o fantezie. Nu mă pot opri să mă gândesc cum ar fi să o văd cu alți bărbați . Am 31 de ani, iar ea are 29. Suntem căsătoriți dde șase ani și avem trei copii. În relația noastră am avut parte de suișuri și coborâșuri și, odată, am stat despărțiți timp de șase luni.

La o lună după ce ne-am împăcat, am găsit lucrurile pe telefon. Făcea lucruri cu tipul ăsta pe care n-ar îndrăzni să le facă alături de mine, atât de liber și de deschis.

Judecând după poze, celălalt tip e mult mai mare decât mine. Când i-am întrebat-o despre asta, a spus că este vorba doar de niște prosti. Am acceptat asta și în cele din urmă s-a oprit. Asta a fost acum doi ani, dar nu pot să uit. Încă îmi doresc să o văd cu alți tipi.”, a declarat bărbatul.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

Au făcut nunta și totul era perfect, dar când au primit pozele de la fotograf, au înghețat. Descoperirea dureroasă făcută de mireasă le-a distrus viețile! Mirele a început să urle, ce s-a întâmplat e cumplit

Steph și Paul Unwin, doi tineri proaspăt căsătoriți, au avut șocul vieții lor abia după cea mai frumoasă zi din viața lor: mai precis și-au dat în judecată fotograful pe care îl angajaseră să le facă poze profesioniste la nuntă.

Steph și Paul Unwin au rămas șocați când au descoperit că în albumul lor de nuntă se aflau doar 11 poze cu mirele și aproape 100 de imagini în care apăreau posterioarele sau sânii domnișoarelor de onoare, relatează Metro.

Peste o treime din imagini nu erau clare, iar familiile celor doi miri abia apăreau în câteva fotografii. Chiar dacă David Kilcourse, fotograful, le-a returnat banii proaspeților căsătoriți după ce a fost dat în judecată, cuplul nu este împăcat, deoarece a rămas fără mult visatele poze de nuntă, un eveniment care, cel puțin în teorie, este unic în viață, irepetabil.

„Ne-a cauzat multă suferință. Lipsesc multe momente importante din ziua noastră mare. (…) A pozat sânii unei domnișoare de onoare, fundul alteia. Era mai multe poze cu ele, decât cu restul invitaților la nuntă. Sunt convinsă că a făcut asta intenționat. Aș face orice pentru a-l opri să mai facă asta și altor cupluri. Din fericire pentru noi nu e totul pierdut, am avut și un cameraman care a filmat ceremonia.”, a declarat mireasa.