A venit în direct și a lămurit relația cu Smiley! A spus public tot, tot! „Eu nu sunt o femeie care să mintă!” Adevărul despre cel mai mediatizat cuplu, spus chiar de Gina

Gina Pistol a acceptat să fie prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, ieri seară, aici a vorbit în premieră despre relația sa cu Smiley. Superba blondină a mărturisit că are mari pretenții de la relația în care este implicată, și că, totodată, în relațiile sale anterioare nu a înșelat niciodată fiindcă nu știe să mintă.

Iubita lui Smiley a mai precizat că este conștientă de calitățile sale și că s-a săturat să fie compătimită de oameni: „M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint”, a susţinut Gina Pistol.

Gina Pistol s-a născut pe data de 9 decembrie 1980 și a bifat câteva relații cu personaje celebre (Codin Maticiuc, Alin Cocoș), în plus, a pozat în Playboy, iar în prezent prezintă emisiunea „Chefi la cuțite”. În prezent are o relație cu Smiley.

Cariera Ginei Pistol este înfloritoare, acum, frumoasa blondină dă o nouă lovitură. După participarea la emisiunea culinară, ea prezintă o nouă emisiune de televiziune. Gina Pistol a câştigat castingul şi prezintă reality-showul „Asia Express”, marcând o nouă lovitură importantă în carieră, chiar dacă, inițial, ea a mărturisit că își dorea să participe ca simplu concurent, și abia apoi s-a înscris pentru postul de prezentator TV.

Iată ce a declarat ea pe această temă în urmă cu ceva vreme:

,,Ştiam despre format şi eram fan al emisiunii, iar la început mi-ar fi plăcut să merg concurent, pentru că îmi place acest stil de aventură. Mi se pare interesant, pentru că îţi depăşeşti limitele şi inevitabil te vei descoperi. Întâmplarea a făcut să ajung şi la proba pentru prezentator şi după audiţie am aflat că voi pleca în Asia cu toată echipa. Am fost extrem de încântată. Voiam să vizitez oricum Asia şi pentru că nu sunt atrasă de zonele turistice, mi-aş fi dorit să o descopăr mai altfel – partea rurală, rustică, să fiu în natură sau să văd cum trăiesc localnicii. Chiar dacă pentru unii par firavă, sunt o femeie puternică şi mă atrage tare stilul acesta de aventură. Îmi place competiţia şi am ambiţia necesară să-mi ating obiectivele. Sunt sigură că m-aş fi descurcat, pentru că am mai avut o experienţă la fel de interesantă în expediţia din El Camino de Santiago. Am mers 1.000 km pe jos şi am descoperit foarte multe lucruri la mine”.