A vrut sânii perfecți, și-a pus silicoane, dar acum se plânge că îi are pătrați! Ce i-a făcut chirurgul e șocant, imaginile incendiare care au făcut înconjurul lumii. Cum arată „sânii pătrați”?!

Yulia Debbagkh, din Moscova, Rusia, este un blogger care a apelat la chirurgia plastică pentru a-și mări bustul, dar deși ea spera că sânii ei vor arăta mai bine după operație, s-a ales cu un bust care este, spune ea, pătrat!

Yulia pretinde că unul dintre implanturile ei „s-a stricat”, după o operație care a avut loc în urmă cu 10 ani. De atunci a pus multe poze pe rețelele sociale unde a arătat rezultatul ciudat. Alături de imagini, fata a scris: „Desigur, e imposibil să mai faci ceva. Trebuie înlocuiți”.

Postările ei nu au făcut decât să o ajute să fie batjocorită de oameni care au citit ce are ea de spus despre problema cu bustul său pătrat, ceea ce nu ne miră… Un internaut a poreclit-o pe Yulia „Sâni Pătrați”, pe când un altul i-a scris: „Sper ca data viitoare să te alegi cu sâni în formă de triunghi!”.

Acum, chirurgul plastician Maxim Nesterenko, a acceptat complicata sarcină de a-i înlocui silicoanele femeii. Acesta spune că problema se datorează faptului că vechile implanturi au fost greșit plasate, nu sub mușchi, ci peste acesta, în timpul operației anterioare. El crede că poate să facă astfel încât noile implanturi să dureze o viață.

Astăzi, Yulia este încurajată de avocați să dea în judecată clinica unde s-a operat prima dată, și să ceară daune de aproximativ 17.150 de dolari. Deși mulți fac mișto de ea, la fel de mulți o felicită pentru că a avut curajul de a face publică o problemă atât de intimă.

Iată mai multe imagini:

 

CITEȘTE ȘI:

Imagini cutremurătoare cu mama Biancăi Drăgușanu! Cum arată Madi la față, după ce s-a operat de cancer. A anunțat că s-a vindecat, însă… Imagini de ultimă oră

La începutul anului 2017, Bianca Drăgușanu anunța fericită că mama ei a reușit să se vindece de problema gravă de sănătate care îi amenința viața: cancerul de piele. La acea vreme, Madi, mama Biancăi, a fost supusă unei intervenții chirurgicale la nas, însă acum se pare că mama ei a suferit o nouă intervenție, deci se pare că lupta mamei Biancăi cu cancerul nu a luat sfârșit.

Coşmarul mamei Biancăi Drăguşanu a început în urmă cu un an: „Bianca a dus-o pe femeia care i-a dat viaţă la medicul Călin Doboş, care, imediat, i-a făcut o serie de analize. După primele rezultate, a început durerea. Negul de la nivelul nasul era cancerigen, aşa că, imediat, a băgat-o pe doamna Madi în sala de operaţii. I-a scos negul, apoi, i-a luat o grefă din braţul drept şi i-a pus-o în locul tăieturii nazale, întrucât deja se formase o gaură acolo, care trebuia umplută pentru a nu se infecta şi a arătă rău! I-a aplicat apoi un pansament cicatrizant şi i-a spus că nu trebuie să îl scoată decât peste câteva zile. Tot atunci, mama Biancăi urma să fie supusă unui nou set de investigaţii la nivelul pielii, pentru a se vedea în ce stadiu este cancerul şi ce paşi trebuie să urmeze pentru a se putea vindecă”, dezvăluiau apropiaţii vedetei.

„Nu suporta să o vadă lumea cu plasturii pe faţă. I se părea îngrozitor şi nu ştia dacă va veni vremea în care să se vindece. Urmele operaţiei s-au vindecat aproape complet şi nu mai este nevoie să se panseze. Cu un pic de fard, nu se mai observă nimic. E o adevărată minune, mai ales că şi ultimele analize făcute pentru cancerul de piele au dat rezultate îmbucurătoare. Deocamdată, mama Biancăi este într-o stare staţionară şi se poate bucura de viaţă. Nu mai este deloc în pericol, este chiar foarte bine”, spuneau aceleaşi surse la începutul anului, potrivit cancan.ro.

Totuși, în luna aprilie, Madi a suferit o a doua operație la nas pentru a scăpa de prima intervenție de extirpare a negului cancerigen: „Acum două săptămâni, în mare secret, doamna Madi a mai făcut o operaţie şi tot la nas. Era obligatoriu să recurgă la ea, pentru a putea să scape complet de cancerul de piele. Însă, ca orice tăietură, cum era şi normal, pe faţa mamei Biancăi Drăguşanu au rămas cicatrici pe care femeia a încercat să le ascundă. A sperat totuşi că ele să nu o afecteze permanent, ci doar pe o perioadă scurtă de timp. Mama vedetei este foarte mulţumită! Urmele de la intervenţia chirurgicală se duc încet încet, că nu se mai văd. În plus, la ultimele analize făcute, medicii i-au spus clar că s-a vindecat şi de cancer, ceea ce a făcut-o extrem de fericită”.

Iată cum arată mama Biancăi acum, după ceea ce pare a fi o nouă intervenție la nas: