Aceasta e insula femeilor, bărbații sunt interziși! Ce sunt învățate femeile bogate aici depășește orice imaginație! Rezultate garantate! Iată locul unde nu a călcat niciun bărbat, motivul e incredibil…

Dacă ești femeie și ai nevoie să scapi un pic de bărbații din viața ta, măcar pentru o vreme, Finlanda ar putea fi următoarea destinație pentru tine. Pe o insulă de pe coasta Finlandei există o destinație dominată exclusiv de femei. Se numește SperShe Island („Insula SuperEa”, n.red.), iar bărbații nu au voie cu niciun chip aici.

Acest centru de relaxare pentru femei a fost fondat de antreprenorul Kristina Roth, care a decis că ar fi o idee bună să existe un paradis doar pentru femei. Ei bine, acest loc oferă relaxare femeilor, care aici nu mai au parte de distragerile care vin de obicei de la bărbați.

Deși insula SuperEa este în mod exclusiv pentru femei, Kristina a spus clar că nu are nimic împotriva bărbaților, ba chiar îi iubește. Ea a adăugat că oriunde a mers în vacanță a observat că femeile se comportă diferit când sunt bărbați în jur: „Dacă era un bărbat drăguț în preajmă, femeile se dădeau cu ruj. Ideea insulei mele este ca femeile să aibă un spațiu unde se pot concentra doar pe ele însele, fără intervenția hormonilor.”

Roth a ales Finlanda ca loc pentru proiectul ei fiindcă din această țară este bărbatul pe care îl iubește: „Părinții lui sunt proprietarii unei insule pe arhipelag, și mi-au tot zis, insula de alături e de vânzare. Le-am răspuns că nu sunt interesată.”

Dar apoi Ruth a văzut locul și s-a răzgândit imediat fiindcă s-a îndrăgostit rapid de pădurile nesfârșite de pe insulă. Centrul de relaxare are 10 cabine și oferă și activități de tip SPA. În plus, femeile pot alege să se bucure de cursuri de gătit, de meditație, cursuri de yoga, dar și de fitness. Deocamdată totul e la început, iar vizitatorii fac parte din cercul de cunoștințe ale lui Ruth, de aceea prețurile nu au fost încă stabilite. Însă Insula va fi deschisă din iulie.

Iată mai multe imagini atât din exterior, cât și din interior:

CITEȘTE ȘI:

Singurul fiu al celui mai bogat om din China refuză să moștenească averea de 122 de bilioane de dolari a tatălui! Motivul a înfiorat lumea întreagă… Băiatul a apărut pe toate paginile ziarelor din afară cu un gest halucinant…

Cel mai bogat om al Chinei are o problemă – singurul său fiu nu vrea să moștenească imperiul pe care el l-a construit, imperiu care valorează 122 milioane de dolari. Așa că acum bărbatul trebuie să caute pe altcineva care să îi ia locul.

Fondatorul grupului Dalian Wanda, Wang Jianlin, în vârstă de 62 de ani, a făcut publică informația potrivit căreia fiul său, Sicong, refuză să preia afacerea lui, compusă din hoteluri, centre comerciale, cluburi sportive și parcuri tematice. La un summit recent, omul de afaceri a dat mai multe detalii.

Care era motivația fiului? O spune chiar tatăl lui: „Mi-am întrebat fiul despre planul de succesiune, și el a zis că nu vrea să aibă o viață ca a mea. Probabil cei tineri au propriile priorități și planuri. Probabil va fi mai bine să dau totul pe mâna unui manager profesionist, iar noi să asistăm doar la întâlnirile de consiliu.”

Între timp, fiul, Sicong, este directorul imperiului tatălui său, dar a investit în jocuri pe calculator, după ce a studiat în Marea Britanie. Anul trecut a făcut primele pagini ale ziarelor după ce a cumpărat un ceas de la Apple pentru câinele lui, Wang Keke.