Această femeie avea nevoie de o schimbare. După vizita la stilist, nici soțul ei nu a recunoscut-o! Este incredibil cum poate să arate! Uite aici transformarea

Această femeie a simțit nevoia unei schimbări în viața ei. Odată cu vârsta, părul ei se albise și nu mai avea frumusețea pe care și-o dorea. O vizită la stilist avea să-i schimbe complet starea de spirit, dar și încrederea că încă îi poate surprinde pe cei dragi cu un look impresionant. «Puterea frumusetii», așa cum denumește stilistul Christopher Jon Hopkins acest videoclip, constituie o demonstrație de măiestrie și talent.

Chiar dacă la început femeia în vârstă de 62 de ani și-a exprimat părerea că nu și-ar dori o culoare prea extravaganța pentru păr, cum ar roșu sau albastru, la final a fost încântată de culoarea arămie pe care stilistul a ales-o. Soțul femeii a mărturisit că nu ar fi recunoscut-o dacă s-ar fi întâlnit cu ea, fiind plăcut surprins de imaginea de acum a soției lui.

 

Citește și Părul tău: 6 trucuri ca sa faci vopseaua să reziste mult mai mult

Te vopseşti mai des decât ar trebui numai pentru că s-a estompat culoarea? Câteva trucuri de îngrijire te ajută să-ţi păstrezi culoarea intactă fără să fie nevoie de vopsiri foarte dese care ar putea să-ţi deterioreze părul.
Câteva trucuri de îngrijire te ajută să-ţi păstrezi culoarea intactă fără să fie nevoie de vopsiri foarte dese care ar putea să-ţi deterioreze părul. Alege nuanţa potrivă, foloseşte produsele de îngrijire adecvate şi retuşează cu succes culoarea cu ajutorul vopelelor temporare.

 

Iată şase trucuri care-ţi menţin părul strălucitor.

 

 
Nuanţa potrivită

Alege o nuanţă de vopsea care se potriveşte stilului tău de viaţă. Cu cât culoarea este mai apropiată de cea naturală a părului tău, cu atât îţi va fi mai uşir să o întreţii. De asemenea, nu uita că nuanţele de roşcat îşi pierd cel mai uşor intensitatea şi strălucirea.

 
Îngrijire intensă

Aplică o mască intens hidratantă cu câteva zile înainte de a te vopsi. Cu cât părul tău va fi mai hidratat şi hrănit, cu atât rezultatele vopsirii vor rezista mai mult. De asemea, astfel îl faci mai rezistent pentru eventualele substanţe agresive din vopsele.

 
Momentul potrivit

Vopseşte-te la minimum 48 de ore de la ultima spălare pe cap. În acest fel părul este acoperit cu sebum, substanţa grasă care îl protejează de factorii de mediu, inclusiv de efectele adverse ale vopselei permanente.

 
Şampon special

Foloseşte un şampon special conceput pentru protejarea culorii părului vopsit. Te ajută să păstrezi intensitatea şi strălucirea culorii între două vopsiri şi ai la îndemână o gamă foarte largă din care poţi alege.

 
Balsam obligatoriu

Dacă îţi vopseşti părul, cu singuranţă ai observat că acest lucru îl face mai aspru şi mai uscat. De aceea este absolut obligatoriu să foloseşti balsamul la fiecare spălare. Redă strălucirea părului tern prin stratul protector creat la suprafaţa fiecărui fir de păr.

 
Colorare temporară

Colorantele temporare sunt foarte eficiente pentru un plus de culoare între două vopsiri. Se aplică foarte uşor, ca un şampon obişnuit, şi îţi transformă complet părul, ca după o vopsire proaspătă.

 

 

Sursa eva.ro, bzi.ro