Acuzată că o copiază pe Cruduța, fata Clejanilor a ajuns de nerecunoscut, dar în sfârșit a zis totul la TV: „Am operaţii estetice…” Uite ce și-a „modificat” Margherita de la Clejani recent și cum arată acum…

Margherita, fiica Clejanilor, a mărturisit în platoul unei emisiuni de divertisment că şi-a făcut câteva operaţii estetice, iar acum este mândră de aspectul său fizic, și că, deci, totul a meritat. Cântăreața a recunoscut că s-a schimbat foarte mult, a slăbit şi a apelat la medicul estetician, iar rezultatul o mulţumeşte pe deplin.

Din cauza faptului că acum arată mult mai bine,, însă într-un fel aproape „tipic”, multă lume o compară cu Daniela Crudu, însă faptul că există asemănări între ea și Daniela nu o deranjează absolut deloc pe Margherita, care spune că ea nu a încercat în niciun caz să o copieze pe divă.

„Şi eu am riduri. Mulţi spun că am şi maxilarul făcut, dar eu n-am auzit un medic care să facă aşa ceva în România. Eu mi-am făcut buzele pe care le iubesc efectiv. E o întâmplare că semăn cu Daniela Crudu, eu am avut mereu sprâncenele mai groase, ea şi le-a făcut aşa… şi buzele mai mari. Eu o cunosc pe Daniela Crudu. Am operaţii estetice, silicoane şi buze, atât. La sprâncene mi-am făcut o micropigmentare.” a declarat Margherita în cadrul emisiunii.

CITEȘTE ȘI:

E știrea zilei! Gina Pistol a avut un șoc, a intrat pe internet și a aflat că Smiley pare timid și cuminte, dar joacă la dublu și o driblează cu „Funduleț”!? A reacționat imediat, mesajul ei spune totul

Vestea zilei în lumea mondenă românească este aceea că între Smiley și Ana Baniciu, zis și „Funduleț”, ar fi existat un schimb de mesaje foarte interesante. Se pare că totul se petrecea în jurul Revelionului, cu doar câteva zile înainte ca Smiley și Gina să plece împreună în vacanță.

De asemenea, se mai scrie că Ana Baniciu ar fi fost la curent cu intențiile lui Smiley față de Gina Pistol, dar că cea din urmă nu știa de tatonările dintre artist și focoasa blondă. Vă amintim că Gina și Smiley sunt împreună din a doua jumătate a anului 2017, dar au refuzat să își facă publică relația, până de curând când ea a fost cea care a confirmat public legătura.

Ei bine, astăzi, Gina Pistol a aflat că Smiley și Ana Baniciu s-au tatonat, și cum toată lumea știe că cu Gina nu-i de glumă, vedeta nu s-a putut abține și a postat un mesaj foarte dur pe rețelele de socializare. Este un text care i-a făcut pe fani să se gândească că se referă exact la situația care a ieșit la iveală de curând:„Nu fi o persoană de c**** azi”, a scris Gina Pistol.

Pe de altă parte, nici Ana Baniciu nu s-a lăsat mai prejos. Ea a postat o fotografie cu ea în care apărea aproape la bustul gol, iar descrierea imaginii a fost pe măsură: „Nu îmi pasă”.