Adela Popescu, în culmea fericirii! Familia ei s-a mărit: ”Bine ai venit, îngeraş iubit!”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan trăiesc cele mai frumoase momente din viaţa lor, întrucât familia lor s-a mărit. Nu, nu vor deveni din nou părinţi şi nici nu şi-au luat vreun patruped, ci au un nepoţel.

Adela Popescu a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie cu un bebeluş şi le-a dezvăluit prietenilor virtuali că familia ei s-a mărit cu un nou membru, odată cu venirea pe lume a nepoţelului ei.

”Bine ai venit, îngeraş iubit!”, a scris ea în dreptul fotografiei făcute publice, iar mesajele de felicitare nu au întârziat să apară: ”Să vă trăiască, să fie sănătos.”, ”Ţi-e dor de mânuţe mici?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate din partea fanilor.

Citește și Adela Popescu și Radu Vâlcan lucrează la trusturi concurente, dar împart secretele în dormitor!

Adela Popescu și Radu Vâlcan se sprijină în tot ceea ce fac, chiar dacă lucrează la două posturi tv care-și dispută supremația în audiențe.

S-au cunoscut pe platourile de filmare, pe când ambii jucau în telenovelele de succes ale postului Acasă TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au oficializat relația, în timp, au devenit părinții unui băiețel și sunt extrem de fericiți. Pe plan profesional însă, drumurile lor s-au despărțit. Mai mult, lucrează la posturi rivale. Cum reușesc să împace cei doi viața de familie cu cariera profesională? Ei bine, Adela Popescu a dezvăluit că nu se feresc să-și dea sfaturi, dat fiind faptul că lucrează în același domeniu.

”El mă susține pe mine, eu pe el. Eu mă uit la emisiunea lui, el se uită la a mea. Succesele noastre profesionale aduc confort și-n familie. Întotdeauana ne sfătuim. Luăm deciziile împreună”, a declarat Adela Popescu.

Alexandru a zis ”tata” prima oară

Chiar dacă Adela încearcă să stea cât mai mult timp cu fiul său, există și momente în care aceasta este plecată. Atunci, Alexandru rămâne pe mâine bune.

”Stă cu mamaie și tataie. E tare iubit, nu are de ce să plângă după mami, eu stau destul de mult timp cu el”, a adăugat actrița.

Primele cuvinte pe care le-a zis micuțul au fost ”tata”, spre bucuria lui Radu Vâlcan.

”Radu a fost foarte flatat. Acum e în perioada în care vorbește foarte mult. Nu leagă fraze, spune doar cuvinte simple”, a mai spus Adela.

 

 

 

Sursa wow biz, libertatea