Adevăratul mesaj pe care-l avea scris în palmă Magdalena Șerban, criminala de la metrou! Avem dovezile, pozele din arest cu palma femeii: ,,Ți-a furat bărbatul, TCI, am…”

Magdalena Șerban, criminala de la Dristor, a șocat o țară întreagă după ce a cauzat o tragedie: a împins-o pe Alina Ciucu în fața garniturii de metrou. Încă există multe mistere referitoare la fapta criminalei, iar unul dintre ele este mesajul pe care se presupunea că făptașa îl avea scris în palmă.

În momentul în care era arestată, mesajul pe care îl avea scris Magdalena în palmă era următorul: ,,Ti-a furat barbatul, TCI, am confundat…”. Un medic psiholog a precizat că acesta poate să fie mesajul unei psihopate: ,,Poate sa fie mesajul unei psihopate. Un motto sau o conversatie cu o persoana imaginara. TCI nu stim ce inseamna, sunt niste initiale pe care nu le putem decodifica”, potrivit wowbiz.ro.

Jurnalistul Ștefan Stroe a precizat: ,,Este foarte inteligenta, scrie si corect, este foarte atenta. Se vede dupa cum se pregateste, cum isi pune la cale atacul. Si prin faptul ca la primul atac ea striga ca i-au furat banii si a incercat sa dea vina pe victima”.

O altă informație puțin cunoscută publicului este aceea că făptașa de la Dristor a locuit în Centrul de Noapte Sfântul Ioan din Capitală în perioada 22 septembrie-18 octombrie. Directoarea căminului a făcut declarații despre comportamentul criminalei în timpul șederii sale acolo, și a precizat că părea o persoană extrem de îngrijită. Iată ce precizări mai face despre Magdalena Șerban:

„Nu au remarcat nimic angajatii Adapostului de Noapte Sfantul Ioan. A accesat serviciile Adapostului de Noapte in perioada 22 septembrie – 18 octombrie, cu anumite nopti in care nu s-a prezentat la centru. A fost depusa o cerere in nume propriu si extrem de coerenta la momentul respectiv. Pentru persoanele care detin un act de identitate, este obligatorie prezentarea lui. In cererea de admitere la Centru scrisese ca tocmai se intorsese din Spania si nu detinea banii necesari acoperirii unei chirii, precum si faptul ca nu se poate intoarce la adresa domiciliului, intrucat familia ei este compusa din multi membri si stau intr-o singura camera.

Era o persoana extrem de ingrijita din punct de vedere al vestimentatiei si igienei personale. Nu exista niciun incident pe perioada sederii Magdalenei Şerban in Centru. Exista in fisa de evaluare o rubrica in care sunt mentionate veniturile de care beneficiaza persoana si nu are un venit constant. Din fisa psihologica, a reiesit ca orientarea era corecta, dispozitia apatica, randamentul usor diminuat si ritmul si fluxul verbal normal”.

Iată imaginea cu mesajul pe care nu mulți îl pot desluși:

Sursa: wowbiz.ro