Adevărul despre căsnicia Israelei, un iad! Dumnezeule, abia acum s-a aflat ce îi făcea Liviu, ți se rupe sufletul… „Că taie beregățile…” Declarațiile incendiare

Regretata Israela Vodovoz a fost foarte des judecată de către bărbați, dar și de către români în general, mai ales după ce s-a căsătorit în anul 2008 cu Liviu Arteni, un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea. Totuși, deși totul părea să fie o poveste de amor ca în filme, totul a durat numai câțva ani.

După divorț, Israela a povestit că a trăit un adevărat iad alături de soțul ei mai tânăr, fiind victima violenței domestice. În plus, fosta balerină a scris și o carte despre suferința îndurată, potrivit a1.ro.

Iată ce povestea,referitor la acest subiect, Israela însăși, în anul 2016: „M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine. Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap. A ameninţat că taie beregăţile la toţi. O dată m-a ţinut două ore pe scaun, nu aveam voie să merg la toaletă, trebuia să mă uit la el şi apoi mi-a pus mâna în gât, m-a aruncat cu scaunul şi am căzut cu faţa în jos. Dantura s-a spart. Aşa am ajuns şi cu coaste rupte”, spunea Israela.

Însă asta nu este totul, nici în copilărie nu a fost mai bine. În urmă cu ceva vreme, Israela povestea cum ea și sora ei au fost agresate de către mama lor: „Eu am fost un copil nedorit, născut după al doilea RM, mai mică decât sora mea cu 15 ani…Mama mea, o femeie frustrată, nervoasă, violentă, și-a descărcat violența peste noi, mai ales peste sora mea. Mama a bătut-o crunt pe sora mea ca să nu mai plângă și să nu se mai scarpine în cap, din cauză că a luat la vârsta de 5 ani păduchi. La 14 ani, mama, după ce a jignit-o făcând-o prostituată, a dus-o la ginecolog să vadă dacă e virgină. Era, dar abuzurile au continuat. Sora mea a fugit de acasă. La vârsta de trei ani m-a scos din ghearele mamei mele. La vârsta de 14 ani am ajuns să realizez că mama ar trebui să fie blândă”, a declarat Israela, cu sinceritate.
Israela Vodovoz, în vârstă de 67 de ani, a fost găsită moartă după ce timp de 5 zile nimeni nu mai reușise să o contacteze. A fost găsită în baie, dezbrăcată. În acest moment, se iau în calcul toate ipotezele: omor, sinucidere sau accident, potrivit libertatea.ro.