Adriana Iliescu îl ”hărţuieşte”! Ce a păţit un agent de Poliţie cu cea mai bătrână mamă din România. Iată ce a declarat

Adriana Iliescu se ţine scai de un agent de Poliţie din Bălceşti şi este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a-şi găsi dreptatea care consideră că i s-ar cuveni. Deşi parchetul a decis neînceperea urmăririi penale (NUP) faţă de omul legii, cea mai bătrână mamă din România a deschis, la Judecătoria Bălceşti, un proces împotriva hotărârii procurorilor.

Andrei Mihuţ Conea este agent de Poliţie în Bălceşti, judeţul Vâlcea. De ceva timp, omul legii este ”hărţuit” de Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. În primă fază, femeia a făcut plângere penală împotriva bărbatului, dar parchetul a decis neînceperea urmăririi penale (NUP). Adriana Iliescu nu a abandonat, însă, lupta şi, ferm convinsă că dreptatea este de partea ei, a deschis un proces, la Judecătoria Bălceşti, contra hotărârii procurorilor.
“Se ţine scai de bietul om, nimeni nu înţelege ce are cu el. Pentru că, din ce ştim, nu i-a greşit cu nimic. Dar îl tărăşte prin tribunale, poliţistul nu are linişte deloc. De altfel, Adriana Iliescu ar mai avea procese deschise şi cu alţi poliţişti din zonă. Este o procesomană, îi place, probabil, să apară în faţa magistraţilor. Este incredibil!”, a spus, pentru cancan.ro un apropiat al poliţistului “hărţuit” de cea mai bătrână mamă din România.

Adriana Iliescu nu are o relaţie aparte nici cu rudele ei. În 2003, femeia şi-a dat în judecată verişoarele din cauză că acestea au vândut şi partea ei din casa lăsată de bunici. De asemenea, în urmă cu şapte ani, cea mai bătrână mamă din România a intentat proces unui vecin care şi-a ridicat o vilă mult prea aproape de casa părintească, iar aceasta risca să se prăbuşească.

Adriana Iliescu are o casă la Bălceşti, judeţul Vâlcea, unde a petrecut toată vara, împreună cu fiica ei, în vârstă de 12 ani. Cele două s-au distrat de minune şi s-au relaxat. Eliza a mers constant la bibliotecă, semn că mama ei are mare grijă de ea.
Cine este Adriana Iliescu
În 2005, pe când avea 67 de ani, Adriana Iliescu a rămas însărcinată prin inseminare artificială, iar mai apoi a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe Eliza. Au trecut 12 ani de atunci, iar Adriana Iliescu şi-a crescut singură fetiţa, care astăzi este o domnişoară elegantă, cu note mari la şcoală.

 

Însă, pentru că se apropie cu paşi repezi de vârsta de 80 de ani, dar şi pentru că este conştientă că nu va trăi o veşnicie, Adriana Iliescu vrea ca totul să fie în ordine atunci când ea nu va mai fi, cu atât mai mult cu cât nu îşi doreşte ca fiica ei să treacă prin momente dificile. Astfel, cea mai bătrână mamă din România şi-a cumpărat un loc de veci, dar şi toate cele necesare pentru înmormântare, printre care şi un sicriu.

„Mi-am cumpărat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau să discut cu nimeni despre asta. Chiar dacă am făcut acest lucru, nu este nimic anormal”, declara Adriana Iliescu pentru cancan.ro

 

Sursa: cancan.ro