Află dacă ești în relația greșită. Cum poți să îți dai seama și care sunt cele patru semne ale unei relații nefericite

Relațiile reprezintă o parte importantă din viața oricărui om, însă acestea necesită de obicei foarte multă muncă și sacrificii. De aceea ele nu sunt întotdeauna perfecte și uneori poate fi dificil să ne dăm seama când să luptăm pentru ele, sau când să spunem adio unei relații toxice.

Potrivit studiilor, există câteva semne care îți spun că partenerul nu este potrivit pentru tine.

 
Certuri constante

Chiar dacă multă lume susține că certurile fac parte orice relație normal și de lungă durată, atunci când acestea devin prea dese pot afecta modul în care evoluează relația. Dacă certurile par a fi din ce în ce mai dese, ia în calcul faptul că ar putea exista o problema mai adâncă ce trebuie sa fie adresată și comunică cu partenerul tău pentru a vedea dacă există soluții.

 
Gelozia nu este iubire

Există foarte mulți bărbați și femei care devin geloși când sunt într-o relație. Ei cred că gelozia întărește dragostea. Dar, în realitate, nu este așa. Gelozia distruge o relație. În plus, gelozia este un indicator al lipsei de încredere. Dacă și tu te confrunți cu o astfel de problemă, gândește-te de două ori înainte de a continua relația.

 
Semne de indiferență

Limbajul corporal nu minte niciodată, deoarece acesta se manifestă inconștient iar adevăratele sentimente ies la suprafață astfel fără ca noi să ne dăm seama. Când te întâlnești cu o persoană care îţi place, îi arăți interesul față de ea, pentru că este ceva ce nu poți controla. Îi atingi părul, mâinile. În schimb, dacă limbajul corpului arată indiferență, înseamnă că nu există niciun interes la mijloc, că el este rece cu tine tocmai ca tu să te îndepărtezi.

 
Distanța
O situație în care partenerul tău pleacă ca să studieze sau să muncească într-o altă țară este, cel mai adesea, extrem de dăunător pentru relație. După doar câteva luni de separare, imaginea pe care o ai despre el devine neclară, apoi încețoșată. Uneori distanța poate apropia oamenii în ciuda locurilor diferite în care se află, însă dacă te regăsești de partea cealaltă a baricadei este important să reevaluezi dacă ești în relația potrivită.

 
Sursa: clickpentrufemei.ro