Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, devenită abonata operațiilor estetice! A plătit peste 100 de mii de euro și acum e de nerecunoscut! Mulți cred că s-a desfigurat, ea e mulțumită. Cum arată acum

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a ajuns de nerecunoscut după ce s-a supus mai multor operații estetice.

După ce despărțirea de fostul acționar de la clubul sportiv Dinamo a afectat-o foarte mult, blonda a decis că este timpul pentru mai multe schimbări, așa că a apelat la chirurgia estetică fără să se mai uite la bani.

Specialiștii spun că Alina ar fi intervenit asupra pomeților, și-ar fi înlocuit silicoanele, a urmat o rinoplastie, și-a ridicat buricul, considerând ca cele două nașteri i-au afectat corpul. Blonda și-a dorit un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenție ce i-a golit buzunarele cu aproape 10.000 de euro. În total, aceasta ar fi cheltuit aproape 100.000 de euro pentru toate intervențiile.

O poză recentă o arată pe Alina schimbată complet, având cu totul alte trăsături, la o petrecere în Miami, alături de alte două prietene:

CITEȘTE ȘI:

Surpriză uriașă! S-a întâmplat în sfârșit! Valentina Pelinel a fost dată de gol, deși nimeni nu se aștepta la asta, unii fani sunt enervați la culme! Felicitări!

Veste mare în showbiz-ul românesc, anunțul a uimit pe toată lumea!

Valentina Pelinel este cunoscută mai ales pentru cariera sa de fotomodel, însă acum vrea o altă provocare. Cel care a lansat bomba a fost Adi Sînă, el a dezvăluit faptul că blondina se va lansa în curând în muzică!

Cântărețul a făcut anunțul pe Facebook, s-a fotografiat alături de Valentina Pelinel, a postat imaginea, iar apoi a scris fanilor ce proiecte pregătesc împreună.

Adi Sînă a anunțat: ,,Pregătim un album şi un featuring. Valentina Pelinel”.

Valentina Pelinel și-a dedicat ultima perioadă a vieții creșterii micuțului Milan Cristian, dar iată că acum este pregătită pentru noi provocări și un nou început în lumina reflectoarelor.

Recțiile faniilor au fost extrem de diverse, pe când unii au fost încântați de veste, alții s-au exprimat mai acid, iată câteva exemple: ,,Şi asta cântă? Nu se mai poate mă apuc şi eu de cantat, o să-i fur succesul Innei”, sau ,,Nu ştiam că e şi cântăreaţă”.

Noi îi urăm succes în noile proiecte pe care le așteptăm cu toată curiozitatea.