Anamaria Prodan a dat lovitura. Numele ei a apărut în toate ziarele din străinătate, e incredibil ce a făcut sexy-impresara: „Miliţie, cazier…”

Așa cum ne-a obișnuit deja, Anamaria Prodan a început anul 2018 în mare forță, iar acest lucru este valabil atât în viața sa personală, însă și în cea profesională. Vedeta este fericită până peste cap de ceea ce a reușit, aașa că a vrut neapărat să împărtășască cu prietenii săi virtualui marea veste: unul dintre internauți a fost atât de impresionat încât a numit-o „Numărul 1”.

Ce s-a întâmplat? Anamaria Prodan se află în prezent în interes de serviciu: soția antrenorului reghecampf a fost impresarul care l-a reprezentat pe Nicolae Stanciu, iar impresara a negociat la sânge când a venit vorba ca acesta să fie cumpărat de cei de la Sparta Praga.

„Numele şi fotografia meau, peste tot, în toate ziarele din lume… alte nume… prin dosare sau pe la :)))) miliţie :))))))… gen cazier”, a scris sexy-impresara pe pagina sa de Facebook.

Totul i se trage după ce, ieri, Anamaria Prodan l-a transferat pe Nicolae Stanciu la Sparta Praga. Mijlocaşul român va primi tricoul cu numărul 10, potrivit gsp.ro. În plus, Stanciu a stabilit un nou record în ceea ce priveşte transferul în Cehia. 5 milioane de euro vor plăti oficialii de la Sparta Praga ca să îl aibă pe fotbalistul român. În Belgia, Nicolae Stanciu a fost cumpărat cu 8,8 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din ţară, potrivit cancan.ro.

#lovestanciu #nicolaestanciu #spartapraga

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Iată câteva imagini din ziare:

Sursa: cancan.ro