retete gustoase

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au impresionat pe aeroportul din Dubai. Cum s-au îmbrăcat! Toți cei prezenți au crezut că NU văd bine! Cât costau hainele lor:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au impresionat pe aeroportul din Dubai. Cum s-au îmbrăcat! Toți cei prezenți au crezut că NU văd bine! Cât costau hainele lor:

 

Loading...

Anamaria Prodan se face remarcată de fiecare dată nu doar prin hainele sale scumpe şi bijuteriile sofisticate, ci si prin fizicul său, care este admirat atât de sexul puternic, cât şi de cel frumos. Recent, agentul a impresionat pe aeroportul din Dubai, unde s-a fotografiat alături de soț, Laurențiu Reghecampf.

În evidență a ieșit geanta Hermes Birkin, de culoare roșie, care valorează nu mai puțin de 50.000 de euro. De partea cealaltă, Reghecampf a impresionat cu un tricou marca “Supreme” de aproximativ 400 de dolari.

Vedeta nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre probleme medicale sau chiar despre cele financiare. Poate că mulți se vor întreba, mirați, ce fel de probleme financiare poate avea Anamaria Prodan, dar chiar vedeta a povestit un episod care s-a petrecut cu mai mult timp în urmă, în anul 1994. Ionela Prodan, mama sa, trăia în acea perioadă, iar reacția pe care avut-o auzind ce decizie… ciudată a luat Anamaria a fost una extremă.

„Mi-am vândut un apartament cu două camere din Bucureşti de 7.000 de euro, pentru a-mi plăti o factură, mai exact telefonul. Mama mi-a zis că nu-mi plăteşte nimic, aşa că l-am vândut. De atunci nu a mai pus nimic pe numele meu. În ’94 s-a întâmplat asta, dacă nu plăteam mă executau silit. Mama mi-a zis să stau pe stradă, m-am mutat la o prietenă. Am încercat s-o conving că nu sunt eu de vină”, a povestit Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.