Anca Serea a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu vedeta cu câteva ore în urmă, mesajul transmis în timp ce era cu perfuzia în mână

Săptămâna nu a început prea bine pentru Anca Serea care a ajuns luni seara la spital.

Bruneta a stat timp de câteva ore sub supraveghere medicală, însă apoi, fiind o mamă dedicată, a plecat pe semnătură și pe propria răspundere acasă, unde o așteptau cinci copii!

Chiar dacă vizita la spital a fost prelungită până târziu în noapte, a doua zi de dimineață Anca Serea și-a îndeplinit toate sarcinile de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Anca, o adevărată mamă eroină la 36 de ani, nu are timp să fie bolnavă. Ea trebuie să fie mereu în formă, dar s-ar părea că luni seara oboseala a ajuns-o din urmă și a avut nevoie de ajutor specializat acuzând o stare de epuizare care a dus-o la spital. Aici ea a fost supusă unui consult amănunțit și s-a liniștit.

Vedeta a publicat pe o rețea de socializare o imagine în care se află pe patul de spital cu o perfuzie în braț, alături de imaginea, ea a scris: ,,Vizită nocturnă”.

Contactată de jurnaliști, Anca Serea a mărturisit că nu a fost nimic grav, doar o alarmă a organismului care cere să fie menajat. În timp ce alerga prin casă de dimineață, vedeta a declarat, potrivit click.ro: ,,Sunt bine, pregătesc copiii pentru şcoală”.

Sursa: click.ro