Anca Serea a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! ,,Familia noastră s-a înmulțit!” Ea și Adi Sînă sunt în al nouălea cer de fericire! Bravo lor!

Anca Serea și Adrian Sînă au împreună una dintre cele mai iubite familii și cupluri dintre cele ale vedetelor de la noi. Cei doi deja în familie cinci copii superbi, însă acum Anca Serea a anunțat că familia ei s-a înmulțit.

Deși nu demult Anca avea mici probleme de sănătate din cauza epuizării cauzate de greutatea cu care reușește totuși cu brio să se împartă înre carieră și familie, de curând ea și-a anunțat fanii că familia ei s-a mărit.

Însă nu, nu este din nou însărcinată, așa cum s-au gândit mulți, ci are șapte pui de cățeluși cărora le caută stăpân.

În dreptul imaginilor în care apar patrupezii, ea a scris:

,,Buna seara, dragilor! Familia noastra s-a înmulţit cu şapte pui de căţeluşi superbi, ascultători şi foarte inteligenţi! Dacă şi voi sunteţi iubitori de animăluţe Bamy Piratul Gentleman şi Lassy Fetiţa îşi caută noi companioni şi niste stăpâni buni! Astept mesaje daca vă plac şi doriţi să-i adoptaţi!”.

Dacă vă interesează oferta de adopție, iată-i pe cei doi cățeluși oferiți:

Sursa: wowbiz.ro 

CITEȘTE ȘI:

Cum fac amor arabii! O femeie expert din Egipt face dezvăluiri incredibile, este singura femeie musulmană care a avut curajul să spună totul pentru prima dată!

Heba Kotb a devenit foarte cunoscută după ce a început să dea sfaturi referitoare la viața intimă în timpul emisiunilor televizate, în direct, chiar dacă în lumea arabă amorul este un subiect tabu, despre care foarte puțini au curajul să vorbească atât de liber.

Se pare că Heba își bazează teoriile pe Coran, cartea sfântă a musulmanilor, care conține indicații precise legate de practicile intime. Tot ea încearcă să explice ce este permis și ce este păcat (,,haram”) în patul unui arab.

Iată câteva dintre sfaturile lui Heba, potrivit realitatea.net:

Orice relaţii intime nu pot avea loc decât între persoane căsătorite.

,,Amorul” oral este „acceptabil” şi la femei şi la bărbaţi, însă cel anal este mare păcat.

„Haram”, păcat mortal, este şi homosexualitatea.

Autosatisfacerea este permisă, atât timp cât nu afectează relaţiile din cuplu.

Filmele pentru adulți sunt un păcat şi specialista îi sfătuieşte pe cei care o ascultă să nu se filmeze făcând amor.

În Coran se mai spune că satisfacerea intimă, în pat, a femeii este fundamentală şi trebuie să fie o prioritate în mariaj.

Bărbatul nu poate să lase să treacă prea mult timp fără să facă amor cu soţia sa, pentru că şi cantitatea este foarte importantă în religia islamică, nu doar calitatea.

Preludiul este şi el prevăzut de religia musulmană, relaţiile amoroase trebuind să includă şi mângâieri şi alintări.

Specialista Kotb consideră că păstrarea virginităţii până la căsătorie garantează fericirea perechii şi dă multe sfaturi legate de noaptea nunţii. În principal, nu trebuie să mănânci mult şi să rămâi calm/ă.

Heba Kotb este singură femeie musulmană care a îndrăznit să vorbească despre relații intime în mod liber şi în public.

Sursa: realitatea.net