Anca Țurcașiu are 47 de ani, dar pare că știe cum să țină timpul în loc. Ce apariție senzațională! Artista a dat o adevărată lecție de stil împreună cu soțul ei. Cât de bine le stă! Iată imaginile aici…

Este o artistă model, dar și un etalon de stil. Anca Țurcașiu (47 de ani) este una dintre vedetele feminine pentru care timpul parcă nu se scurge sau, dacă ar fi să folosim un proverb, este precum vinul: cu cât este mai vechi, cu atât e mai bun. Solista, care a făcut furori pe vremuri și în filmul “Miss Litoral” (1990), a captat din nou toată atenția la un recent eveniment monden.

Este vorba despre ” Soirées de la Mode” by Alin Gălățescu, unde frumoasa actriță și solistă a venit alături de soțul ei, Cristian Georgescu, cu care s-a asortat perfect. Anca a optat pentru un costum gri, cu sacou cambrat și pantalon-țigaretă, iar soțul a păstrat linia cromatică, dar și-a ales o cămașă bleu, pentru contrast. Amândoi păreau desprinși din revistele de modă.

În iunie 2016, Anca și Cristian au sărbătorit 18 ani de căsnicie. Au făcut nuntă mare în 1998, iar naşi le-au fost afaceristul Cristian Ţânţăreanu şi soţia acestuia, Manuela.

 

 

Citește și: Anca Ţurcaşiu: „Vom avea în familie un inginer de avioane”

Odraslele vedetelor sunt pe jar vara aceasta. După ce au terminat cu Bacalaureatul, absolvenţii de liceu nu sunt cu gândul la vacanţă, ci la viitorul lor. Băiatul lui Bittman s-a înscris la trei facultăţi, iar flăcăul Ancăi Ţurcaşiu ştie deja ce meserie va avea.

 


Radu Ţurcaşiu vrea să facă şi cursuri de pilot

Radu, băiatul Ancăi Ţurcaşiu, îşi doreşte să lucreze în aviaţie. După ce a obţinut media generală 8,78 la Bac, cu nota 10 la Matematică, tânărul a dat fuga la mare unde s-a angajat ca ospătar la un restaurant. Mama lui este mândră de el. ”Radu e un băiat bun. A dat la «Inginerie Aerospaţială» din cadrul Politehnicii, o să iasă inginer în aviaţie. Îi place mult partea aceasta. După facultate, cel mai probabil, va face o şcoală de piloţi, ca să ajungă pilot”, a declarat Anca Ţurcaşiu.

 

Radu munceşte ca ospătar ca să-şi cumpere maşină

Deşi ar putea sta liniştit pentru că părinţii ar putea să-i satisfacă orice moft, Radu este independent financiar. După ce a dat Bacalaureatul, tânărul în vârstă de 19 ani s-a angajat la un hotel din Mamaia, unde lucrează ca ospătar. Băiatul Ancăi Ţurcaşiu îşi doreşte o maşină, aşa că strânge bănuţ cu bănuţ pentru a-şi îndeplini visul. Nu este singur, căci în locaţia respectivă lucrează pe perioada verii şi mama lui, care animează seară de seară turiştii.

 

 

Sursa: click.ro