Andreea Bălan a răbufnit. Îi pune la punct pe artiștii care caută doar faimă și bani. “Este ca un drog!” Incredibil ce a putut să spună în continuare:

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Recent, în cadrul unui emisiuni TV, vedeta a dezvăluit ce reprezintă celebritatea pentru ea.

„Celebritatea este doar o consecință. Eu am un job, eu cânt. Și ca urmare a ceea ce fac, eu sunt celebră. Este pur și simplu o consecință, nu este un scop. Unii au succes, unii n-au succes, în funcție de implicare și determinare. Este foarte greu, obositor. Dar scopul final nu este celebritatea, este să fac chestii frumoase, tari. Eu trebuie să fac bine ceea ce fac. Pentru unii, celebritatea este ca un drog”, a spus Andreea Bălan.

 

Andreea Bălan, relație cu George Burcea

Andreea Bălan a mărturisit, într-o emisiune TV, cum l-a cunoscut pe soțul ei, actorul George Burcea. Cântăreața și vedeta TV a dezvăluit că l-a întâlnit la un casting, ea având nevoie la momentul respectiv de un bărbat pentru un videoclip.

„L-am ales la un casting, aveam nevoie de un bărbat frumos pentru un videoclip, am cerut de la o agenţie poze şi l-am ales pe el. Mi s-a părut că se potriveşte. Mi s-a părut sincer şi liniştit. Aveam nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan şi George Burcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. La sfârşitul lunii martie, cei doi au decis să se căsătorească pe Sunset Beach, o superbă plajă californiană. Pe 9 octombrie 2016, cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă, Ella Maya, care a fost botezată pe 22 aprilie.

Imagine similară

Sursa: cancan.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

Scandal uriaș! Carmen Șerban, în șoc. Nu mai are voie să pună piciorul în America! „Sunt doar niște gunoaie!” E incredibil ce a făcut să merite asta! Reacția cântăreței

Carmen Șerban a rămas uimită, dacă nu cumva chiar șocată! Recent, artista a explicat motivul uluitor pentru care nu mai are voie să calce pe tărâmul Statelor Unite ale Americii. Se pare că totul a început în urmă cu doar câteva zile…

„Pe 21 aveam un zbor cu o companie aeriană, care s-a anulat, credeam eu din cauza vremii. Am fost transferaţi pe un alt zbor, la o companie poloneză. Nici nu am fost întrebată dacă îmi doresc acest lucru. Nu e firesc să plăteşti 3,4 stele şi să stai la o stea sau două. Am zis că Şi uite că cineva din branşa noastră care se ocupă cu spectacole pe acolo prin America, în curând o să aflăm exact numele lui, (noi ştim numele lui, al lor de fapt, că sunt vreo trei. Doi domni şi o doamnă, implicaţi în mizeria asta), au telefonat la Ambasadă şi au făcut un denunţ. Nu ştiu ce Dumnezeu puteau să spună despre mine pentru că eu sunt omul care nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu sunt teroristă, nu fac trafic de arme, de droguri, de nimic… Sunt un om cuminte şi la locul meu. Şi au spus ceva în aşa fel încât când ne-am dus la aeroport să parcăm , aveam şi checkin-urile făcute, nu ne-au fost primate bagajele şi ne-au spus că există un consemn şi că viza este cu problem. Noi ştiam clar că viza nu este cu probleme pentru că nu eram nebună să investesc 3.000 de euro în biletele de avion,” a declarant Carmen Şerban.

Deja cântăreața se pregătește să ia măsuri, și-a angajat doi avocați, unul din România, altul din SUA. „Se pare că deranjez foarte mult. Imaginea mea este foarte puternică. Este frustrant pentru unii care organizează spectacole şi care îşi doresc să pună monopol pe America,” spune artista.

Carmen Şerban spune că ea speră că Ambasada Statelor Unite va reveni cu o poziţie favorabilă. Cântăreaţa spune că a sunat la Ambasadă şi că cineva de acolo i-a confirmat că viza nu are probleme. Ba mai mult, „Domnul de acolo a luat numele doamnei care superviza la compania aeriană cu care eram şi a rămas să îi trimită un document prin care să arate că nu avem probleme cu viza. S-a întârziat foarte tare cu documentul. S-a închis checkin-ul. Din nou am sunat la Ambasadă . Din nou mi-au zis că viza nu are probleme şi că nu au apucat să trimită documentul”, scrie spynews, citat de cancan.ro.

Pentru că avionul deja please, Carmen Şerban s-a urcat în avion şi a mers la Ambasadă. Cântăreaţa spune că i-a fost verificată viza de pe paşaport şi că va primi răspunsul în scris: „Când am primit în scris, am primit o anulare de viză, pe motiv că cineva a făcut un denunţ la Washington. Nu ştiu care e treaba…”

Artista a mai precizat că avea viză de lucru, dar că va face cercetări și va afla cine a realizat denunțil, sperând în același timp că va reuși să ajungă la o înțelegere cu Ambasada, după ce vor vedea că ea nu a făcut nimic rău. Drept concluzie, cântăreața anunță despre cei care i-au făcut denunţul: „Unii nu sunt oameni, sunt doar nişte gunoaie. Nu mor caii când vor câinii. Eu sunt Carmen Şerban. Pe mine, doar Dumnezeu mă poate dărâma. ”