retete gustoase

Andreea Berecleanu arata impecabil la cei 43 de ani. Vedeta a marturisit ca foloseste un tratament minune care costa doar 1 leu

Andreea Berecleanu arata impecabil la cei 43 de ani. Vedeta a marturisit ca foloseste un tratament minune care costa doar 1 leu

Andreea Berecleanu este un etalon de eleganță și frumusețe și una dintre cele mai apreciate vedete din România. La cei 45 de ani, se poate mândri cu un ten fără cusur, pe care îl îngrijește cu rigurizitate. Fosta prezentatoare tv are un ritual de la care nu se abate și un produs extrem de ieftin, pe care îl folosește ori de câte ori simte nevoia.

Loading...

Află ce face Andreea Berecleanu pentru a avea tenul ca de porțelan și care sunt secretele ei de frumusețe!

Andreea Berecleanu are un ten fără urmă de riduri. Și, chiar dacă se află la vârsta la care producția de colagen scade în cazul femeilor, fosta prezentatoare tv are foarte multă grijă de pielea sa. Vedeta are un as în mânecă atunci când vine vorba despre petele pigmentare și folosește un ingredient ce costă doar… 1 leu!

„Cred că ieftin ar putea fi o mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie, acasă. Cred că ăsta este cel mai ieftin produs. Tai două lămâi și mi le aplic pe față pentru că se întâmplă ca vara tenul să se păteze.”, a scris Andreea Berecleanu, pe Facebook.

Andreea Berecleanu a mărturisit că secretul frumuseții sale ravisante constă în moderație și alegerea produselor potrivite pentru ten. Prezentatoarea tv folosește doar creme sau serumuri intens hidratante, dar și fond cu ten cu SPF ridicat. Totodat, are un mic secret în privința tenului său strălucitor.

„Somnul de minimum opt ore şi un serum care hidratează în profunzime.”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru Unica.ro.

Și cum fizicul este oglinda alimentației, nici Andreea Berecleanu nu sare peste aspectul acesta. Fosta prezentatoare tv spune că nu ține diete, însă a învățat, de-a lungul anilor, să își observe organismul și să realizeze care sunt cele mai bune alimente pentru ea.

„Nu ştiu dacă se poate numi o dietă, dar ştiu sigur că nu este personalizată. Este rezultatul cunoaşterii propriului organism şi a reacţiilor acestuia în raport cu anumite alimente. De ceva timp am început să consum multe lichide, sub formă de ceai, sucuri, ciorbe, supe. Mă abţin de la dulciuri şi produse făinoase, dar nu le refuz ocazional.”, a mai spus vedeta, pentru unica.ro.

Andreea Berecleanu este cea mai bună prietenă cu sportul încă din copilărie. Vedeta a practicat numeroase sporturi, fapt ce i-a asigurat tonifierea corporală. Fosta prezentatoare TV dedică o atenție sporită pielii sale și mișcării regulate.

„La întrebarea care e partea corpului căreia îi acord cea mai mare atenţie, voi răspunde altfel: mă ocup în mod special de ceva ce acoperă tot, corp şi faţă, şi aceasta este pielea. Sporturile pe care le-am practicat încă din copilărie mă ajută acum să am o musculatură fermă, pe care o susţin prin exerciţii acasă. Pielea însă are nevoie de o îngrijire aparte.”, a mărturisit Andreea Berecleanu, pentru Unica.ro.