Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar fiica ei o moștenește! Eva Zaharescu este model. Iată imagini incendiare de la ședința foto! Uite cum pozează

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, pare să îndrepte cu pași tot mai siguri spre o carieră în modelling. Adolescenta de 16 ani pozează ca o profesionistă pentru designerul preferat al mamei sale, Adrian Oianu, iar Andreea o descrie în cele mai emoționante cuvinte.

Andreea Berecleanu a distribuit pe contul personal de Facebook două imagini în care fiica ei promovează ia urbană creată de Adrian Oianu. Mai mult decât despre piesa vestimentară excepțională, știrista vorbește însă despre fiica ei în postura de model.

”Ia urbană. O porți oriunde, oricând, oricum. Ești la modă, respectând tradiția. Ești nobil, purtând mătase. Ești român și îți arăți mândria. La orice vârstă. Ador această creație a lui Adrian Oianu, proaspăt scoasă din cele mai talentate mâini. Ucenic acum peste 15 ani la Liz Claiborne și Donna Karen, a ales să se întoarcă în țară și să se asocieze cu ea.

Până și manechinele pe care le pozează le alege după frumusețea nealterată a româncei de la 1900. Piele albă, trăsături fine, ochi mari, buze conturate firesc, nimic adăugat, nimic în plus. Doar eleganță și design contemporan”, a scris Andreea în dreptul imaginilor.

Nu e prima oară când Eva joacă rolul de fotomodel. Fiica Andreei Berecleanu a fost selecționată, în urmă cu două luni, să facă parte dintr-o campanie intitulată “Unalike Beauties”, pusă la cale de o celebră companie care furnizează în România produse și echipamente profesionale în domeniu.

La câţiva ani de când a decis să se despartă de Andrei Zaharescu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului.

În 2013, Andreea Berecleanu a pus punct unei căsnicii care a durat 15 ani. La scurt timp după ce s-a despărţit de Andrei Zaharescu, vedeta Antenei 1 a început o relaţie alături de medicul estetician Cosntantin Stan.

La momentul respectiv, presa tabloidă a speculat faptul povestea de dragoste dintre prezentatoarea Observatorului şi Constantin Stan a început încă din vremea în care Andreea era încă doamna Zaharescu, acesta fiind de fapt şi motivul divorţului.

Însă vedeta Antenei 1 a dezvăluit care a fost motivul care a dus la destrămarea unei căsnicii de 15 ani. Andreea a mărturisit că viaţa sa de familie se transformase într-un coşmar şi se săturase să fie „bărbat” în casă.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea la Antena Stars.

De asemenea, Andreea Berecleanu a vorbit deschis şi despre relaţia sa cu medicul estetician Constantin Stan. Şi a recunoscut că atât ea, cât şi iubitul său au apelat la chirurgia plastică.

„Iubitul meu, doctorul Constantin Stan, şi-a făcut câteva intervenţii pe care foarte mulţi bărbaţi şi le fac, în străinătate. Constantin, destul de rar, în ultima vreme foarte rar, îşi injectează toxină botulinică pentru ridurile din frunte. Eu nu îmi fac, se vede cu ochiul liber. Nu am spus că nu aş face-o. Am făcut-o o dată, toxina botulinică, la nivelul frunţii, pentru cele 2 riduri pe care le am. Acum nu simt nevoia, dar asta nu înseamnă că n-o să fac peste 3-4 ani”, a mai declarat prezentatoarea Observatorului.