Andreea Berecleanu, surprinsă într-o ipostază cum nu ai mai văzut-o vreodată. Nu ai cum să nu zâmbeşti când vezi imaginea: „Ne sperii!”

Proaspăt întoarsă din vacanţa în Statele Unite, Andreea Berecleanu a fost fotografiată aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată, iar imaginea „a scăpat” pe internet. Când au văzut poza, unii dintre ei au izbucnit în râs, iar alţii s-au cam speriat de felul în care arăta prezentatoarea TV.

Frumoasa Andreea Berecleanu s-a lăsat pozată ca în copilărie la rugămintea unei prietene, care şi-a dorit să o surprindă într-o ipostază seducătoare. Astfel, prezentatoarea de la pupitrul Observatorului şi-a tras de ochi, iar imaginea i-a amuzat pe mulţi. Printre cei care şi-au exprimat părerea când au văzut haioasa fotografie se numără soţia lui chef Nicolai Tand.

„Mi-ar fi plăcut să stea şi ea cu gura întredeschisă, să umfle puţin buzele, să ridice misterios din sprâncene şi să arunce privirea aia seducătoare. Asta e tot ceea ce am reuşit să scot de la ea. (…) #justandreeaberecleanu” este mesajul făcut public de prietena care a surprins-o în ipostaza haioasă pe Andreea Berecleanu.

Prima care a lăsat un comentariu a fost Monica Tand.

„Oare cum face ea, @andreeaberecleanu, că tot faină rămâne şi când se strâmbă?!?”, „Ne sperii, Andreea”, „E frumoasă oricum, oricând, oriunde. Respect.” sunt trei dintre mesajele pe care le-a strâns imaginea cu vedeta.

Andreea Berecleanu are doi copii din prima căsătorie: Petru şi Ava. Anul trecut, pe 5 noiembrie, prezentatoarea TV s-a recăsătorit.

 

 

Citește și: Andreea Berecleanu a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Andrei Zaharescu

La câţiva ani de când a decis să se despartă de Andrei Zaharescu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului.

În 2013, Andreea Berecleanu a pus punct unei căsnicii care a durat 15 ani. La scurt timp după ce s-a despărţit de Andrei Zaharescu, vedeta Antenei 1 a început o relaţie alături de medicul estetician Cosntantin Stan.

La momentul respectiv, presa tabloidă a speculat faptul povestea de dragoste dintre prezentatoarea Observatorului şi Constantin Stan a început încă din vremea în care Andreea era încă doamna Zaharescu, acesta fiind de fapt şi motivul divorţului.

Însă vedeta Antenei 1 a dezvăluit care a fost motivul care a dus la destrămarea unei căsnicii de 15 ani. Andreea a mărturisit că viaţa sa de familie se transformase într-un coşmar şi se săturase să fie „bărbat” în casă.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea.

De asemenea, Andreea Berecleanu a vorbit deschis şi despre relaţia sa cu medicul estetician Constantin Stan. Şi a recunoscut că atât ea, cât şi iubitul său au apelat la chirurgia plastică.

„Iubitul meu, doctorul Constantin Stan, şi-a făcut câteva intervenţii pe care foarte mulţi bărbaţi şi le fac, în străinătate. Constantin, destul de rar, în ultima vreme foarte rar, îşi injectează toxină botulinică pentru ridurile din frunte. Eu nu îmi fac, se vede cu ochiul liber. Nu am spus că nu aş face-o. Am făcut-o o dată, toxina botulinică, la nivelul frunţii, pentru cele 2 riduri pe care le am. Acum nu simt nevoia, dar asta nu înseamnă că n-o să fac peste 3-4 ani”, a mai declarat prezentatoarea Observatorului.

 

 

 

Sursa: cancan.ro