retete gustoase

Andreea Tonciu, imaginea cu fiica ei care a generat o mulțime de reacții

Andreea Tonciu, imaginea cu fiica ei care a generat o mulțime de reacții

 

Loading...

Andreea Tonciu se mândrește de fiecare dată cu fiica ei, însă o poză recentă cu micuța a generat o mulțime de reacții surprinzătoare din partea fanilor.

Andreea Tonciu este o mamă fericită și împlinită, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale cu micuța Rebecca. De asemenea, vedeta nu ezită nici măcar o clipă să împărtășească cele mai adorabile poze cu prietenii virtuali.

Un lucru este evident, focoasa brunetă se mândrește cu o fiică de o frumusețe deosebită, care atrage de fiecare dată atenția internauților, însă de data asta a dus totul la un alt nivel, iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Andreea Tonciu și-a obișnuit cei 324 mii de urmăritori de pe Instagram cu postările simpatice alături de fața ei, însă o imagine a întors toate privirile oamenilor din mediul online. Se pare că poza e care a pus-o fosta asistentă TV nu a fost una obișnuită, ci a apelat la câteva filtre ale platformei, care o fac pe Rebecca să pară machiată, lucru care i-a deranjat peste măsură pe fanii săi.

Nici complimentele nu au lipsit din peisaj, însă poza a generat o mulțime de păreri contradictorii.

“Frumoasa vieții mele❤️RBK❤️TE IUBESC ENORM❤️”, a scris Andreea Tonciu la descrierea imaginii.

Deși foarte mulți au avut lucruri de spus, postarea a strâns peste 26 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii.

“Sunt sigură că e și mai frumoasă fără filtre! ❤️Pupici”, “Ce superbă e ❤️Andreea Tonciu când era mică ❤️ vă ador!” sau “Foarte frumoasă!! să vă trăiască, să fie sănătoasă și fericită! Îți seamănă foarte bine!”, au fost câteva dintre mesajele pozitive ale fanilor săi.

Însă au existat și persoane nemulțumite de gestul pe care l-a făcut focoasa brunetă și nu au ezitat să își spună părerea.

“De ce ai editat poza? Copilul e frumos așa cum e”, “Iar ai potoshopat copila!‍♀️‍♀️‍♀️” sau “De ce editezi pozele copilului? Copiii sunt frumoși prin naturalețea lor…Doamne, cum să faci așa ceva??”, i-au mai comentat omaneii din mediul online, vizibil deranjați de gestul Andreei Tonciu.