Anunț important pentru femei! Unde vă puteți face analize medicale gratuite complexe, mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații. E simplu, te poți duce chiar de mâine

În România, după cum bine știm, doar unele analize sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, spre deosebire de acestea, există un set întreg de investigații complexe care nu sunt decontate, precum: mamografiile, teste Papanicolau, ecografii și consultații ginecologice, și altele.

La începutul lunii februarie a fost Ziua Internațională a Luptei împotriva Cancerului, tocmai de aceea, creatorii primei aplicații gratuite de programări la medic se alătură acestei cauze oferind pe parcursul întregii luni februarie, 500 de investigații gratuite pentru detectarea timpurie a diverselor tipuri de cancer: mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații în clinicile partenere.

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de aceste investigații gratuite? Vă puteți activa pe telefon aplicația DocBook, acolo veți găsi disponibile programările. Este util să mai spunem și că acestei campanii s-au alăturat cele mai bune clinici din România. Iată ce mai putem afla de pe site-ul acestei noi aplicații:

„La nivel mondial, la fiecare 20 de secunde, femeie este diagnosticata cu cancer la sân, iar la fiecare 2 minute o pacientă cu cancer de col uterin moare. Peste 78.000 de cazuri noi de cancer apar, în fiecare an, în România. Studiile medicale arată, însă, că jumătate dintre acestea ar putea fi prevenite prin informare constantă a pacienţilor şi vizite regulate la medic.

Pe 4 februarie este marcată, la nivel internaţional, Ziua de Luptă împotriva Cancerului, eveniment ce are menirea de a aduce în atenţia publicului bolile din această categorie necruţătoare, cu scopul educării în ceea ce priveşte prevenţia şi controalele medicale de rutină.Docbook se alătură luptei împotriva cancerului şi lansează campania de responsabilitate socială „Prevenţia salvează vieţi!”, prin care va facilita accesul gratuit în clinicile partenere pacienţilor care se vor programa la medic, în perioada 5-12 februarie, exclusiv prin aplicaţia Docbook.

Programează-te în perioada 5-12 februarie 2018 și rezerva-ți una dintre cele peste 500 de consultații și investigații gratuite la 10 clinici de renume din București!”

Pentru a afla cum puteți instala aplicația, puteți consulta site-ul următor https://www.docbook.ro

CITEȘTE ȘI:

Copilul lor suferă de o boală gravă. S-a născut prematur, iar la naștere Oana a fost singură: „Prima lui replică a fost că nu vine pentru că…” Soția lui Kamara a spus tot adevărul despre căsnicia lor

Leon Akim, băiatul celor doi, în vârstă de numai 3 ani, suferă de o boală gravă care îl împiedică să fie independent.

Oana, soția artistului Kamara, a acceptat să fie prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, unde a povestit aproape plângând drama prin care trece ea alături de băiatul ei care se confruntă cu mari probleme de sănătate, încă de la naștere.

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent.” – a declarat Oana la TV.

Oana a mai dezvăluit și că tatăl copilului, Kamara, nu a fost prezent la nașterea copilului: Din păcate, Kamara nu a fost prezent la nașterea copilului său: „M-a deranjat cum a pus problema. I-am spus că sunt ceva probleme, dar el mi-a zis că are a doua zi finala la fotbal… Apoi mi-a spus că nu poate schimba biletele de avion… Asta m-a deranjat, că s-a gândit întâi la finala de la fotbal”.

Deși sunt în proces de divorț iar Kamara are o amantă mai tânără, din Brașov, de meserie manichiuristă, cei doi soți trăiesc încă împreună, de dragul copilului. Iată ce a răspuns Oana, în momentul în care a fost întrebată dacă mai există șanse de împăcare: „Nu știu nimic despre relația celor doi. Dacă sunt fericiți, sunt și eu fericită pentru ei. Îl iubesc ca prieten, ca om, dar nu ca bărbat pe care să îl vreau alături de mine. Nu mai e cale de împăcare. S-au petrecut prea multe lucruri între noi, ca să vorbim de așa ceva”.

Sursa: unica.ro