Apariție horror! Vedeta a șocat când și-a etalat corpul la piscină, în costum de baie! Oamenilor nu le venea să creadă că e ea, vezi pozele

O vedetă a șocat prin apariția ei la o piscină, în costum de baie.

Tina Malone este o actriță în vârstă de 54 de ani, al cărei fizic nu este invidiat de nimeni, ba din contră. Din păcate vedeta se poate lăuda doar cu un trup precum cel al unei femei peste 80 de ani, iar apariția ei în costum de baie i-a dezgustat pe unii, și i-a speriat pe alții.

Totul s-a petrecut la o piscină în Spania, Malone a apărut aici într-un costum de baie cu imprimeu, din două piese, în nuanțe de albastru și gri. Partea proastă la care cu siguranță nu s-a gândit, a fost aceea că acel costum i-a lăsat aproape tot corpul dezgolit.

Fotografiile arată clar cum pielea actriței este foarte lăsată, mai ales în zona abdomenului și în cea a picioarelor. Pielea vedetei pur și simplu atârnă, un spectacol foarte rar pentru toți cei care au văzut imaginile. Însă Tina Malone nu s-a jenat absolut deloc, și-a acoperit doar ochii cu o pereche de ochelari de soare. Deși nu are probleme de greutate, Tina Malone nu are în mod clar un stil de viață prea sănătos, și nici nu face sport.

Iată imaginile de groază care au făcut înconjurul lumii:

 

CITEȘTE ȘI:

Imaginea care nu ascunde nimic! Așa arată de fapt Antonia după 3 sarcini! Corpul ei… A îmbrăcat o pereche de colanți super-mulați și un tricou cu vedere la abdomen! Toți se uitau insistent…

Ținutele care lasă abdomenul la vedere sunt la mare căutare de câteva sezoane, însă femeile care le poartă sunt foarte curajoase, ele trebuie să aibă corpul perfect. În această categorie se încadrează și Antonia, care mereu a avut un stil la curent cu cele mai noi tendințe.

După ce a născut trei copii, Antonia încă își permite să poarte cele mai curajoase combinații de haine fiindcă trupul ei pare mereu a fi într-o formă perfectă. Întrebată despre modul rapid în care a revenit la silueta ei după sarcini, Antonia a precizat că nu a ținut niciodată diete, doar mănâncă sănătos și face sport.

Iată declarația ei: „Mi-am revenit în formă destul de rapid după sarcină pentru că am făcut sport cu antrenorul meu şi am făcut sport şi acasă singură. În plus, am grijă de fiecare dată să mănânc sănătos- piept de pui la grătar cu orez şi salată, broccoli, legume, în general. Bineînţeles, ca orice om mai şi cedez, mai mănânc şi dulciuri, dar în mare, mă ţin de acest regim. Recunosc că mă ajută şi moştenirea genetică”.

Iată de exemplu cum arată prima masă a zilei pentru Antonia, aceasta este o imagine din arhiva personală:

Iată și imaginea care dovedește că Antonia este în cea mai bună formă a vieții ei: