Are 60 de operații estetice, și-a scos coastele și le-a arătat la TV, dar acum e prea de tot! „Păpuşa Ken” şochează din nou. S-a transformat în Barbie! Aşa arată după zeci de intervenţii

Rodrigo Alves a devenit celebru după ce și-a făcut operații estetice în valoare de 518,000 de lire pentru a deveni copia umană a păpușii „Ken”, dar iată că acum el șochează din nou, după ce s-a alăturat unei campanii pentru promovarea identității de gen. Pentru a veni în sprijinul campaniei, Rodrigo Alves a acceptat să participe la o şedinţă foto unde a fost transformat într-o Barbie umană.

Încercând să explice cum a fost această experiență inedită pentru el, Rodrigo Alves a declarat că în primul rând s-a temut de ceea ce va zice și va crede lumea: „Am fost foarte nervos pentru că mă tot întrebam ce vor cred oamenii și dacă aș putea să-mi transmită mesajul eficient. După câteva schimbări de costume, am început să îmbrățișez personajul și să mă simt mai relaxat”, a spus Alves.

Rodrigo a mai explicat și că modul în care s-a pregătit pentru moment l-a ajutat foarte mult: „A trebuit să uit că eram bărbat la filmare.”, a precizat el.  „Am avut o echipă mare de 15 persoane. Toți m-au poreclit Jessica Alves”, a evidenţiat vedeta.

Iată ce a ieșit:

CITEȘTE ȘI:

Cât de urât! Surpriză-șoc! Cum a așteptat-o Guță acasă pe Cristina? Blondina care ar vrea să-i ia toți banii a rămas blocată când a ajuns la el!

Un alt divorț care-i ține în suspans pe fani este cel dintre Cristina și Nicolae Guță. Deși ea este singura care a reușit să îl facă pe Guță bărbat de casă și cu actele în regulă, acum nu mai vrea nicio împăcare. Nici măcar de Ziua Îndrăgostiților.

Cristina a participat la o emisiune televizată unde a povestit în direct că în momentul în care a ajuns la casa artistului a văzut că acesta făcuse deja curățenie în urma ei, și lucrurile Cristinei dispăruseră, semn clar că nici manelistul nu prea mai vrea să audă de ea.

„Sunt singura. Nu particip la sarbatorile de Ziua Indragostitior. Cu Nicolae nu facea mare lucru in ziua aia. Lumanari si chestii. Nicolae Guta era un romantic. Nu pot sa dau vestea ca ne impacam, intrucat suntem in data de 13 si e marti. Cand am fost la el sa imi iau lucrurile nu mi-am mai gasit nici cremele, nici anumite parfumuri. Deocamdata nu vreau pe nimeni in viata mea”, a mai spus Cristina.

În plus, Cristina are de gând să păstreze numele de Guță, după divorț. De ce? A spus-o chiar ea: „Ma gandesc daca sa pastrez numele de Guta, deoarece imi place cum suna. Voi fi singura sotie din viata lui”, a declarat Cristina la un post de televiziune.

Unele surse spun că Cristina va rămâne cu casa de lângă București în care s-a desfășurat cea mai mare parte a amorului cu Nicolae Guță. Iar pe lângă locuința cu pricina, manelistul îi va ceda și un bolid de mai multe zeci de mii de euro pe care i l-a cumpărat înainte de despărțire și, evident, o sumă de bani suficient de mare pentru ca, vreo doi-trei ani, până își va găsi un alt bărbat care să o întrețină, să nu ducă lipsă de nimic, potrivit spynews.ro.