Are 61 de ani, 2 copii si 7 nepoti, dar pielea ei arata ca a unei femei de 30 de ani! Cu ce se da pe fata in fiecare seara

Ce vârstă îi daţi femeii din imagine?

Dacă aţi crezut că se află în jurul vârstei de mijloc, ei bine, vă înşelaţi! În ciuda aparențelor, Melissa are nu mai puţin de 61 de ani, este mama a doi copii şi are 7 nepoţi!

Tenul său de invidiat este complet natural și neatins de bisturiul doctorului plastician. Secretul ce a ajutat-o să se mențină timp de 28 de ani este un produs la care multă lume nu s-ar gândi: este vorba despre o crema bazată pe retinol, care se foloseşte în mod normal la tratarea acneei.

Se pare că această substanţă are rezultate excelente şi în stoparea procesului de îmbătrânire, iar efectele după o perioada lungă de folosire sunt vizibile: pielea rămâne elastică, astfel că ridurile apar foarte târziu.

Melissa spune că nu s-a confruntat cu niciun efect secundar de când foloseşte această cremă, însă recomandă tuturor să meargă la dermatolog înainte de a apela la acest truc.

 
Sursa: kanald.ro

 

Citește și: „Secretele unui ten de invidiat”

 

Tenul tânăr și sănătos la orice vârstă este dorința oricărei femei, iar mai jos sunt câteva din secretele obținerii acestuia:

 
Începe din timp îngrijirea pielii

Începe îngrijirea pielii după împlinirea vârstei de aproximativ 22 de ani, altfel pielea riscă să fie afectată în timp de factori precum radiațiile soarelui.

Foloseşte un demachiant uşor

Este recomandat demachiantul uşor, fără grăsime şi cu cât mai puţine chimicale.

Hidratează-ţi pielea

Folosește creme hidratante după demachiere în funcție de tipul tenului tău, dar și creme speciale de zi și de noapte.
Foloseşte protecţie solară zilnic

Cald sau frig, razele soarelui afectează în egală măsură tenul și de aceea este foarte important ca indiferent de vreme și în funcție de tipul tenului tău să o aplici corespunzător.
Poţi folosi mai multe creme deodată

Atâta timp cât foloseşti cremele ce se potrivest tipului tău de ten, poţi suprapune produsele. Începe dimineaţă cu crema hidratantă şi crema cu protecţie solară.

Nu uită de gomaj

Exfolierea ajută pielea să respire şi chiar o netezeşte uşor pentru că îndepărtează celulele moarte. Totodată, ajută la menţinere sub control a sebumumului.

Atenţie la alimentaţie

Asigura-te că alimentaţia ta conţine suficiente vitamine, precum C şi E, care protejează de razele nocive ale soarelui, dar şi A şi B3 care pot chiar să remedieze unele daune deja create asupra pielii.

 
Sursa: lyla.ro