Arșinel suferă cumplit după moartea Stelei! Ți se rupe inima! „Eram undeva și tot așteptam să vină, mă uitam după ea. Mi-am dat seama că nu mai am cum să o…”

Vestea morții Stelei Popescu a căzut ca un trăsnet nu doar asupra breslei artiștilor, ci asupra tuturor românilor. Adorată de o țară întreagă, marea actriță a lăsat un gol imens în sufletului partenerului său de scenă, Alexandru Arșinel, alături de care a jucat aproape 40 de ani.

Chiar înainte de un mic turneu în Spania, Stela a pledcat dintre cei vii, iar Arșinel a fost nevoit să continue să joace. Chiar și așa, actorul recunoaște că îl doare că nu-și mai poate prezenta partenera pe scenă. Acesta a acceptat invitația lui Teo Trandafir și a povestit în emisiunea ei de la Kanal D despre viața după Stela Popescu. Vizibil tulburat, Arșinel a recunoscut că, recent, în Valencia, acolo unde ar fi trebuit ca ea să-i fie parteneră, i s-a întâmplat un lucru care i-a adus lacrimi în ochi la emisiune.

„A trebuit să înfrunt mult mai multe în ultimii ani și totul a culminat cu dispariția Stelei și a Cristinei (Stamate n.r.). Stela a făcut parte, în mod firesc, din viața mea, din familie. Eram ca șoarecele cu pisica, ne mai ciondăneam. Acum câteva zile eram undeva și tot așteptam să vină, mă uitam după ea. Mi s-a întâmplat la Valencia, în turneul ăsta scurt, am intrat să-mi fac calupul și am spus un monolog, am făcut o ieșire falsă, m-am întors și mi-am adus aminte ce urma să spun întodeauna: Stela Popescu, să o anunț. Mi-am dat seama că nu o mai pot anunța, că nu mai am cum să o prezint pe Stela”, a spus Alexandru Arșinel la „Teo Show”.

Partenerul ei de scenă a observat că actrița și-a schimbat puțin comportamentul în ultimul timp: că picioarele o cam dureau și că cerea un scaun în culise, lucru pe care nu-l făcea înainte. Nu se plângea niciodată în fața nimănui și a păstrat mereu totul în lumina discreției, dar nu s-ar fi așteptat să ne părăsească în urmă cu aproape două săptămâni.

Decizia lui Alexandru Arșinel de a merge mai departe cu turneul din Spania după moartea Stelei Popescu, actrița care i-a fost parteneră de scenă timp de 40 de ani, a împărțit în două nu doar publicul, ci și lumea profesioniștilor din teatru.

Alexandru Arșinel și actorii de pe afișul turneului din Spania pregătit cu mult imp înainte de actorii Teatrului de Revistă Constantin Tănase au hotărât să meargă mai departe și să se prezinte în fața publicului după tragica moarte a Stelei Popescu. Distribuția spectacolului a plecat în Spania miercuri, după înmormântarea Cristinei Stamate, o altă stea a revistei românești.

 

 

 

Sursa click.ro