Așa arăta „Micul Hercule” din Olt în 2011, când a devenit cunoscut în toată lumea. Era doar un copil. Cum arată acum, la adolescență. Transformarea e șocantă! În ce hal au ajuns să arate mușchii lui acum

Foto: timetv.ro

Giuliano Stroe este cel care a devenit cunoscut chiar și dincolo de granițele țării noastre, lăsând întreaga planetă fără cuvinte, după ce a fost desemnat cel mai puternit băiețel din lume și a primit porecla de „Micul Hercule”.

După ce imaginile cu el au devenit publice, cazul a devenit foarte controversat, deși pe de-o parte unii apreciau forma fizică a băiețelului din Olt, pe de altă parte, alții îl învinuiau pe Giuliano pentru că i-ar fi distrus viața propriului copil! Însă anii au trecut oricum, iar acum, în 2018, micul Hercule s-a făcut mare. Acum este adolescent și este complet schimbat, așa cum veți putea vedea în imaginile de mai jos.

S-ar părea că în cele din urmă tatăl i-a respectat opiniile, dar și pe cele ale contestatarilor, și a lăsat-o mai moale cu antrenamentele, drept urmare mușchii i s-au cam lăsat… Cu toate acestea, olteanul nu poate sta departe de sport, iar de ceva vreme se se antrenează la un club profesionist de box.

Iată imaginile, îl mai recunoști?

CITEȘTE ȘI:

„La 2.000 de ochi, ma dezbrac!” Ce s-a întâmplat după ce o tânără din Craiova a făcut un LIVE pe Facebook cu acest mesaj. Bărbații au rămas cu gura căscată!

Multe tinere din România cred în visul de origine americană de a deveni vedete prin intermediul Facebookului. S-ar părea că în aceeași capcană a căzut și o tânără din Craiova care a dezvoltat o pasiune uriașă pentru a intra în direct pe această rețea socială. Dar ea nu face orice fel de LIVE, ci le promite urmăritorilor ei că se dezbracă la final, dacă vor fi suficienți ochi care să o admire.

1La 2.000 ochi va arat o surpriza! Distribuiti la 1.000 ma desbrac!”, cam aşa sună mesajul de pe internet, cuvânt cu cuvânt, al tinerei cu pricina. Menţionăm că am preferat să lăsăm intenţionat forma lui originală. Tânăra din Craiova, care susţine că este „model”, a generat un val de reacţii pe internet, care mai de care mai ciudate.

În nici o oră de la ultimul LIVE, Adelina Renata a adunat peste 1.300 de share-uri, aproape 10.000 de comentarii şi alte câteva mii de like-uri. Nu vă închipuiţi că toţi au apreciat-o! Mulţi s-au certat între ei, iar alţii au blamat-o pentru că pune astfel de postări, potrivit fanatik.ro.

Cum s-a terminat totul? Deși numărul de privitori a fost atins, iar fata și-a făcut norma, în cele din urmă nu s-a dezbrăcat, iar internauții de gen masculin au rămas cu buzele umflate, mustrând-o pentru că nu s-a ținut de promisiune. Totuși, în tot acest timp, numărul celor care o urmăreau pe Facebook, continua, bineînțeles, să crească. S-ar spune că Adelina are o strategie de marketing foarte bună…

Iată mai multe imagini cu această craioveancă îndrăzneață: