Așa arătau Raluca și Walter Zenga când au plecat din România, dar acum Raluca e schimbată complet. Cum a fost surprinsă zilele trecute? E de nerecunoscut!

Deși este italian, el se simte român, mai ales pentru că și-a cunoscut iubirea vieții în România – de atunci el și frumoasa Raluca au devenit de nedespărțit. Însă Walter Zenga a plecat pentru a face performanță în fotbal, în Dubai, și și-a luat cu el și familia.

Dorul de casă și-a pus amprenta pe amândoi: „Îmi lipsește natura noastră încă fermecator de sălbatică, aerul proaspăt de munte, o plimbare pe culmi montane inverzite urmată de o masă împărătească cu bunătăți de casă, animată de glume și snoave ca la noi… Pe un fundal de muzică populară care să te invite la o horă, la o sârbă!”, a povestit Raluca Zenga cu sufletul îndoit, potrivit evz.ro. „Azi o să bem un păhărel de palincă sau de vișinată în cinstea României și o să ne uităm la posturile de televiziune românești! Suntem cu ochii pe voi!”, a mai adăugat frumoasa blondă care spune că, deși e plecată de mulți ani din țară, nu se poate identifica altfel decât româncă. În ceea ce-l privește pe Walter, lui îi este dor de sarmale.

Iată în ce ipostază a fost surprinsă zilele trecute Raluca Zenga, care dovedește încă o dată că femeile din România sunt cu atât mai frumoase la vârstă matură:

CITEȘTE ȘI: 

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, devenită abonata operațiilor estetice! A plătit peste 100 de mii de euro și acum e de nerecunoscut! Mulți cred că s-a desfigurat, ea e mulțumită. Cum arată acum

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a ajuns de nerecunoscut după ce s-a supus mai multor operații estetice.

După ce despărțirea de fostul acționar de la clubul sportiv Dinamo a afectat-o foarte mult, blonda a decis că este timpul pentru mai multe schimbări, așa că a apelat la chirurgia estetică fără să se mai uite la bani.

Specialiștii spun că Alina ar fi intervenit asupra pomeților, și-ar fi înlocuit silicoanele, a urmat o rinoplastie, și-a ridicat buricul, considerând ca cele două nașteri i-au afectat corpul. Blonda și-a dorit un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenție ce i-a golit buzunarele cu aproape 10.000 de euro. În total, aceasta ar fi cheltuit aproape 100.000 de euro pentru toate intervențiile.

O poză recentă o arată pe Alina schimbată complet, având cu totul alte trăsături, la o petrecere în Miami, alături de alte două prietene: