Așa cadou să tot primești! Oana Zăvoranu a amuțit cum rar i se întâmplă când soțul i-a dat cadoul! A plătit 1.500 de euro, dar face toți banii! Despre ce este vorba

După ce a trecut ziua ei de nume, Oana Zăvoranu a povestit în cadrul unei emisiuni despre cadoul primit de la Alex, soțul său, un cadou în valoare de 1.500 de euro, dar și despre modul în care s-a distrat. Deși Oana nu a refuzat niciodată o distracție pe cinste, de data asta chiar ea recunoaște că a întrecut măsura și că și-a pierdut cumpătul. Tot acum vorbește și despre cadoul scump primit de la soț: un pisoi în valoare de 1.500 de euro.

„Am copii de toate rasele: irlandezi, britanici, egipteni și ruși. Suntem o familie polivalentă. (…) Ne-am gândit să nu ne depărtăm de casă și am făcut un grătărel la noi la țară. Vreau să spun că m-am cherchelit. M-am făcut praf. Voiam să merg la toate cluburile de fițe, dar m-a păcălit Alex că sunt închise. E greu cu băutura. (…) Noul meu pisoi este disperat după noi hăinuțe. Îl cheamă Amun (n.r. – pe pisoi). Are 2 luni și o săptămână și l-am primit de la soțul meu. Este altceva decât restul pisicuțelor”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana şi-a împăiat recent, motanul mort în urmă cu mai bine de un an. Vedeta a vrut să aiba mereu pisica lângă ea şi nu a putut să se despartă de animalul care i-a fost alături de-a lungul a multor ani, potrivit cancan.ro.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

CITEȘTE ȘI: 

Un turist a fost arestat după ce o prostituată a murit în urma unei partide de amor periculoasă, ce au găsit lângă femeie i-a șocat pe polițișt. Mulți fac amor în această poziție! VIDEO

Un turist de origine britanică a fost arestat după ce prostituata cu care a întreținut relații intime a încetat din viață. Tânăra avea 26 de ani, iar moartea ei a survenit după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri, în timp ce, potrivit presei străine, „făcea amor într-un mod ciudat și extravagant”. Deși femeia a fost resuscitată pe caldarâm, medicii nu au mai reușit să o salveze.

Turistul britanic arestat, Reece Vella, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat de către autoritățile din Thailanda la foarte scurt timp după decesul femeii cu care a întreținut relații. Wannipa Janhuathon a murit ieri, după ce a căzut de la etajul cinci al unei clădiri din oraşul Pattaya. Nenorocirea s-a petrecut ieri după-amiază, la scurt timp după ce cei doi au decis „să facă sex pe balcon”, potrivit The Sun, citat de cancan.ro.

În urma căderii de la etajul 5, femeia, dezbrăcată, a suferit răni grave la cap, dar și numeroase fracturi. Alături de ea a fost găsit și un pachet de substanțe interzise al cărui scop era stimularea sexuală. În momentul în care polițiștii au ajuns în cameră, au găsit haine și prezervative folosite. Au început imediat căutarea turistului care se speriase și fugise.

După câteva ore de căutări, Reece Vella a fost prins. În faţa anchetatorilor, turistul britanic a recunoscut că „a făcut amor cu Wannipa Janhuathon în dormitor şi, ulterior, pe balcon înainte de a cădea”.

Iată un material video despre această poveste: