Atenție mare, români! Nu răspundeți sub nicio formă la acest număr de telefon! Dacă primiți apel, închideți și sunați la poliție imediat!

În ultimele zile au apărut pe rețelele de socializare tot mai multe semnale de alarmă referitoare la o nouă metodă de înșelătorie mai puțin obișnuită care începe să fie folosită masiv și în România. Potrivit informațiilor furnizate chiar de oameni care au fost victimele acestei metode, dacă oamenii vor răspunde apelului, factura telefonului va exploda, tariful fiind unul uriaș.

Drept urmare, sfatul celor care au trecut prin această experiență costisitoare și deloc plăcută este acela că, dacă veți fi contactat, să închideți imediat și să anunțați poliția. În caz contrar riscați să plătiți facturi uriașe.

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI: 

I-a cununat în secret, n-a zis nimănui! Brenciu le-a fost naș! Avem primele informații. Fericire maximă pentru Andreea Esca?! Cum a reacționat prezentatoarea

În familia lui Horia Brenciu a fost sărbătoare mare, artistul a devenit părinte spiritual pentru doi tineri: vărul Andreei Esca și iubita acestuia.

În urmă cu foarte puțin timp cântărețul Horia Brenciu și soția sa au devenit părinți pentru Cristian Furdi, vărul celebrei prezentatoare Andreea Esca, şi partenera acestuia. Artistul a arătat de zile mari, îmbrăcat la patru ace în fața ofițerului de Stare Civilă.

În urmă cu un an, Cristian Furdi şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de nevastă pe iubita lui, Nicole, componenta trupei Fo’biddne. După ce au zis „Da”, proaspeții însurăței s-au fotografiat zâmbitori și fericiți cu actele în mână.

Nunta a venit după ce, prin complicitatea aceluiași Horia Brenciu, și-a cerut iubita în căsătorie pe scenă. Brenciu l-a invitat pe afaceristul Cristi Furdi să urce pe scenă alături de el și, ulterior, folosindu-se de pretextul că cineva din familie ar trebui să filmeze momentul în care ei doi vor cânta în duet, a invitat-o pe Nicole, iubita lui Furdi, pe scenă ca să-i filmeze.

Dar surpriza a venit la finalul interpretării piesei, moment în care, vărul Andreei Esca a îngenunchiat în fața iubitei, ținând în mână inelul de logodnă. Iubita sa a spus da. Cererea de căsătorie s-a încheiat în ropote de aplauze.

CITEȘTE ȘI: 

„Pe patul de moarte soția mi-a spus ultima dorință în lacrimi: să ud zilnic florile. Abia peste zeci de ani, când le-am mutat am înțeles de ce și am început să plâng în hohote, am crezut că e o glumă, dar…”

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este întotdeauna greu, dacă nu aproape imposibil, de suportat, mai ales după o viață de om trăită alături de acea persoană. De acest lucru s-a convins un bărbat din Johannesburg, imediat după ce soția sa a fost răpusă de cancer. Însă peste ani de zile, bărbatul va avea surpriza vieții sale, ultima surpriză pe care soția decedată i-o făcuse.

Înainte de a muri, femeia i-a împărtășit soțului ultima sa dorință: ea și-a dorit extrem de mult ca plantele din baie să fie îngrijite chiar și după moartea ei, din acest motiv și-a rugat soțul să promită că le va uda zilnic.

Bărbatul a luat ultima dorință a soției foarte în serios, și zi de zi a udat plantele din baie, acest lucru s-a întâmplat timp de ani de zile, iar omul avea grijă ca plantele să arate întotdeauna perfect.

Surpriza a venit abia peste câțiva ani, atunci când bărbatul a decis să se mute din casa în care locuise alături de soția sa. Pentru că plantele din baie îi aduceau aminte de iubirea vieții lui și pentru că îi făcuse o promisiune pe patul de moarte, bărbatul nu a vrut să se despartă de ele.

Dorind să le împacheteze pentru a le transporta în siguranță, bărbatul a avut parte de o mare surpriză. Mai exact, acesta a constatat că florile pe care le-a udat în fiecare zi erau, de fapt, din plastic și că totul a fost doar o glumă din partea soției.

Această descoperire l-a făcut să lăcrimeze, apoi să râdă în hohote și a realizat că la baza dorinței a stat intenția soției de a-l face să râdă și să uite de tristețea provocată de moartea ei, potrivit avantaje.ro.

Sursa: antena3.ro