Au făcut-o praf! Brigitte Sfăt, umilită după ultima operație estetică: „Ai buze cât Casa Poporului” S-au amuzat copios pe seama ei! Uite și tu ce au putut să îi spună…

Brigitte Sfăt adoră schimbarea, mai ales când este vorba de a arăta mai tânără. Vedeta și-a supus fața unei noi intervenții chirurgicale, dar când le-a arătat și prietenilor virtuali rezultatul, nu toți au fost plăcut impresionați de ce au văzut.

Brigitte Sfăt a făcut o nou operație estetică în care și-a modificat iar nasul și pare complet schimbată și mult mai tânără. Ea este mulțumită de rezultat și și-a fotografiat noul look, alături de medicul estetician: „Îmi iubesc nasul. Tinerețe. etern tânără. Îmi iubesc fața”, a scris Bigitte pe contul său de Instagram, dar nu toți admiratorii au fost impresionați de „noul” ei nas:

„Wow, ce ai pățit? Ai niște buze cât Casa Poporului! Nu vezi cum arăți?”, a fost unul dintre comentariile mai răutăcioase, pe care însă l-a șters din dreptul imaginii.

Brigitte Sfăt pare să-şi fi rezolvat definitiv problemele cu buzele. Operaţia din Germania, de la începutul acestei primăveri, a dat roade, iar efectele sunt remarcabile.

Soţia lui Ilie Năstase a venit, aseară, pe terasa unui mall din Capitală, unde a avut loc un eveniment caritabil. Zeci de vedete au defilat pe podium pentru o fetiţă bolnavă care are nevoie de bani pentru o operaţie în străinătate.

Brigitte nu a fost însoţită de soţul ei, ci de fiică, bruneta apărând din ce în ce mai des la evenimente însoţită de cea mică.

S-a operat în Germania

Sătulă de aspectul de „buze de răţuşcă” cu care s-a ales în urma injectărilor cu acid hialuronic, Brigitte s-a operat, la începutul lunii martie, în Germania. „Acum 12 ani, mi-am injectat în buze bioalcamid, substanţă despre care s-a dovedit că are un crescut risc cancerigen. Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie este să o scot chirurgical”, a declaratla acea vreme Brigitte Sfăt.

„După trei operații, am avut ghinionul să îmi injectez o soluție permanentă. A fost retrasă de pe piață peste vreo doi ani, pentru că era periculoasă. Mi-au injectat mult, că așa am vrut eu. Am vrut și sus, și jos. În 24 de ore se întărește. Picăturile astea au început să migreze prin față… Bioalcamida, așa știu că se numește”, s-a plâns Brigitte.

„Nu eram fericită că se făcea mișto de mine. Mi se spunea rață, botoasă, în toate felurile. Doi-trei medici m-au palpat. Era foarte greu să le scoată. Erau capsulate. Un medic a încercat să îmi scoata câteva…”, a mai spus soția lui Ilie Năstase la Kanal D.

Brigitte a tot amânat intervenția și a ținut să o facă peste hotare. „Am avut pleoapele cusute ca să nu mi se umfle ochii, pentru că intervenția a avut loc pe sub piele. Și acum trei ani mi-am făcut niște intervenții cu acid hialuronic. Nu știam că mai e în fața mea, că nu s-a retras. A fost nevoie să mi-l scoată”, a povestit Brigitte.

Aceasta a explicat că operația a fost complexă și că firele i-au fost scoase abia săptămâna trecută la Koln. „Operația a fost complex și multe tăieturi. Mi-am făcut o repoziționare muscular și mi-am scos tot ce am avut artificial în față. A fost repoziționat fiecare mușchi. Încă sunt umflată. Firele mi-au fost scoase săptămâna trecută, la Koln. Încet-încet, cicatricele vor dispărea. Am o incizie sub ochi pentru că pe acolo s-a lucrat. Fiecare mușchi s-a mutat acolo unde îi este locul”, a precizat ea la Kanal D. Soția lui Ilie tenismanului a acceptat să-și dea jos ochelarii să o vedem cum arată la o lună de la operație.

 

 

Sursa click.ro