Au plătit două salarii pe o masă pentru doi la cel mai scump restaurant din lume, dar când au văzut ce au primit au intrat în șoc! „Dumnezeule, ăștia vorbesc serios?!” Uite ce le-au servit

Toată lumea are plăceri vinovate, ei bine, iată că acest cuplu a plătit 600 de dolari pentru a se bucura de o masă în ceea ce este unul dintre cele mai bune restaurante din lume. Este vorba despre o masă de 25 de feluri, într-un restaurant din Bangkok, care promitea „o călătorie prin bucătăria indiană, în 25 de emoticoane”. Ce le-a fost oferit i-a lăsat cu gura căscată! Este bine de spus și că acest restaurant a fost declarat nr. 1 în Asia, timp de 3 ani consecutivi.

Iată cum povestesc chiar „pățiții” această întâmplare care a devenit rapid virală:

„La cea de-a patra noastră aniversare, am făcut o călătorie în Bangkok, și încă dinainte să ne cumpărăm bilete de avion, eu făcusem rezervare la unul dintre cele mai bune restaurante, visam să mâncăm acolo încă din luna de miere. Când am ajuns în restaurant, maestrul bucătar ne-a invitat la masa lui, iar noi, desigur, am acceptat bucuroși. Am mers sus, alături de alți 10 oaspeți, iar meniurile ne-au fost puse în față – o, Doamne!”

Cei doi au ajuns la concluzia că bucătarul este, de fapt, un adevărat star rock, și că restaurantul lui își merită cu adevărat banii, mai ales că toate felurile de mâncare au fost făcute în fața lor. Iată cum arăta meniul, și ce au primit în cele din urmă:

CITEȘTE ȘI:

Moment jenant pentru Carmen de la Sălciua! Imaginea în care stă pe vasul de toaletă a ajuns pe Internet. A făcut-o de râsul lumii

Cumnatul lui Carmen de la Sălciua a făcut-o lată, dar pățania lui se datorează fratelui său celebru, Culiță Sterp. Mai exact, artistul nu a ezitat să facă publică o imagine în care fratele său mai mic apare într-o ipostază în care nimeni nu își dorește să fie pe rețelele de socializare. Nu, nu e o glumă: în poză, Iancu Sterp este pe un vas de toaletă.

Culiță Sterp a postat pe rețelele de socializare imaginea, desigur, în spirit de glumă. Chiar el i-a făcut poza în timp ce frații se aflau într-un magazin cu articole pentru casă și construcții. Toate astea au pornit, după ce Iancu Sterp s-a așezat pe unul dintre vasele de toaletă aflate la vânzare în centrul comercial. Amuzanta poză a fost însoțită de un mesaj: „Pățești să te scape oriunde”, a scris Culiță Sterp pe imaginea în care apare fratele său. Totodată, artistul a pus pe imaginea respectivă și mai multe emoticoane, în plus, deși are data de 22 martie, poza a fost recent urcată pe Instagram.

Poate că frumosul cumnat al lui Carmen de la Sălciua a pierdut un pariu, iar imaginea cu el pe WC a fost „plata”? Dar Culiță Sterp nu doar a pus imaginea, ba și-a mai și etichetat fratele, pentru ca și prietenii fratelui său să vadă fotografia. Acum v-o arătăm și vouă: