Au văzut o umbrelă pe mașina poliției izolată cu bandă de atenționare, când s-au uitat mai aproape nu le-a venit să creadă ce făcuseră polițiștii! Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Imagini incredibile

Oamenii au tendința de a se gândi prea mult și de a simți prea puțin referitor la ceilalți. Aruncă o privire la acest mic incident minunat, dacă ești ca mine, sunt sigur că te va face să vrei să-i ajuți mai mult pe cei din jur.

Într-o zi, poliția din Parma a găsit o pasăre care stătea la baza parbrizului unei mașini de poliție. Respectiva pasăre era de fapt un porumbel. Ofițerii de poliție au făcut atunci o alegere care la prima vedere poate părea ciudată: în loc să o gonească, au izolat mașina cu bandă de atenționare și cilindrii de trafic.

De ce au fost polițiștii atât de prudenți? În acest fel s-au asigurat că mama-porumbel și puii ei nenăscuți vor rămâne în siguranță și că se vor naște sănătoși, în cele mai bune condiții. Ba chiar au pus și o umbrelă pentru a o proteja de ploaie, aflăm că s-au și rugat pentru ea!

Purtătorul de cuvânt al poliției, Kevin Riley, a declarat: ,,Noi avem în grijă toate viețile, atât umane cât și animale, așa că ofițerii s-au asigurat că această pasăre, pe care au poreclit-o Gerty, va rămâne în siguranță până când va putea avea grijă de pui”.

Priviți imaginile: