Au vrut Revelion atipic, dar nici chiar așa! „Am fost invitaţi la o petrecere într-o comunitate gay. Am făcut-o cum nu o mai făcusem niciodată. Nu credeam că un bărbat îţi poate îndeplini în asemenea fel dorinţele intime. Parcă mi-ar fi…” Ce a pățit femeia și soțul ei

Această poveste este adevărată. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.

„Eram împreună cu Sorin de trei ani. Credeam că ne îndreptăm spre deznodământul firesc, să ne căsătorim şi să formăm o familie. Nu pot să spun că nu-l iubeam, dar ceva scârţâia. Însă ce relaţie e perfectă? Făceam compromisuri pentru că în esenţă îmi era teamă de singurătate. Iar în timp ajunsesem să ne completăm, chiar dacă eram firi total opuse.

Anul trecut am fost invitaţi la o petrecere de Revelion într-o comunitate gay. El are mulţi prieteni homosexuali şi de multe ori a preferat petrecerile mai nonconformiste.

Petrecerea ar fi fost ca oricare alta, dacă nu s-ar fi întâmplat să-l găsesc pe Sorin sărutându-se pasional cu alt tip. După miezul nopţii am stat mai mult de vorbă cu Dan, un tip care e avocat ca şi mine. Am râs mult la glume avocăţeşti, am făcut schimb de impresii despre diverse chestii legale, fapt ce l-a plictisit teribil pe Sorin, aşa că m-am trezit că se făcuse aproape dimineaţă şi eu cu Dan nu ne mai oprisem din discuţii avocăţeşti.

Când mi-am luat la revedere de la el şi m-am dus să-l caut pe Sorin, l-am găsit, cum spuneam, într-una din camere, cu un altul. Se sărutau pasional şi erau pe jumătate dezbrăcaţi.

Şocul a fost dublu, mă înşela, dar nu cu o femeie. Asta a venit ca un duş rece după discuţia plăcută pe care o avusesem până atunci cu Dan. În plus, eu aveam o părere destul de bună despre mine ca femeie, nu mi-ar fi trecut vreodată prin cap că voi fi schimbată cu un alt bărbat. Am forme frumoase, sunt tânără, sexy, câştig bine, sunt independentă şi inteligentă, ce e în neregulă cu bărbaţii ăştia, totuşi?

Când m-a văzut Sorin nu s-a pierdut cu firea. Mi l-a prezentat pe tipul ăla, atunci nu i-am reţinut numele, eram prea furioasă. Mi-a spus că nu e un accident şi că el de multă vreme simte că între noi nu e ce trebuie.

În timpul ăsta în cameră a intrat şi Dan, avocatul, ocazie cu care am înţeles că tipul cu care se săruta Sorin era iubitul lui Dan.
Am plecat împreună de acolo, destul de furioşi şi confuzi amândoi. Poate eu mai mult decât Dan, pentru că măcar pe el îl înşela tot cu un bărbat. Deşi înşelatul e tot la fel de dureros, indiferent cu cine e făcut.

Sorin a mai trecut după câteva zile ca să-şi ia haine şi alte lucruri, şi dus a fost.

Ulterior am continuat să ne vedem, eu şi cu Dan. Pentru că aveam o mulţime de lucruri în comun, ultimul sau poate primul dintre ele fiind faptul că partenerii noştri ne înşelau împreună.

Despărţirea de Sorin nu a fost deci atât de dureroasă pe cât mi-o imaginam. Dan m-a ajutat să trec peste asta, şi câteva luni am crezut că vom fi un soi de… prietene. Până la urmă el era gay, nu? Abordam cu el cele mai diverse şi intime subiecte, era de parcă l-aş fi căutat o viaţă şi acum îl descopeream cu uimire, cât de bun era, şi ce mişto era să găseşti un astfel de partener de discuţii. Și nu numai.

Într-una din serile petrecute împreună s-a întâmplat să aflu că nu era nici chiar atât de gay pe cât credea chiar el. Mi-a redat încrederea în farmecul meu feminin şi nu numai. Am făcut dragoste cum nu mai făcusem niciodată până la vârsta aia, şi nici nu credeam că un bărbat îţi poate îndeplini în asemenea fel dorinţele intime, de parcă mi-ar fi citit gândurile.

Aşa că, se pare că până la urmă universul complotează şi aranjează lucrurile astfel încât să păstreze un echilibru. Tabăra homosexualilor mi-a furat un iubit heterosexual, dar mi-a înapoiat un altul, care nu era chiar atât de gay cum se credea. Şi am descoperit asta în cel mai plăcut mod cu putinţă.
De aceea vă urez şi vouă să deschideţi ochii larg când treceţi în noul an. Cine ştie lângă cine vă nimeriţi, şi descoperiţi ulterior o persoană minunată”.

Sursa: RTV.NET