Avem imaginile bombă! O iubește toată România, dar nimeni n-a văzut-o așa. Machiată arată impecabil, dar Andra a fost prinsă fără strop de machiaj, fanii au rămas uimiți! O mai recunoști?!

Andra este una dintre cântărețele din România care sunt cele mai iubite, pentru profesionalismul, dar și pentru naturalețea sa. Are doi copii superbi, pe David și pe Eva, are o carieră minunată, și un soț pe care îl adoră. În plus, este una dintre puținele artiste care nu se tem să se afișeze sută la sută naturale.

De-a lungul timpului au ieșit la iveală mai multe imagini cu Andra nemachiată deloc, unele postate chiar de artistă pe contul său de socializare. „Ești minunată și fără machiaj! Ești deosebită”, „ce faină ești așa naturală”, „Ești frumoasă și fără machiaj”, „naturală, fără machiaj, superbă”, i-au transmis fanii Andrei.

Iată câteva dintre aceste imagini:

CITEȘTE ȘI:

Extenuată și mai slabă cu câteva kilograme, Andra e nevoită să părăsească România. Din păcate, nu are de ales. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Timp de trei seri consecutive impecabile la Sala Palatului, Andra a finalizat ceea ce reprezintă una dintre cele mai grandioase și scumpe producții concertistice de la noi: „Aievea”. Totuși, această realizare nu a venit fără stres și epuizare, Andra a slăbit 4 kilograme în doar trei zile și este extenuată.

Viața de artist are și minusurile sale, aduce satisfacții, dar și un stres pe măsură, împreună cu tot felul de privațiuni: miercuri, după doar două zile de odihnă (primele din ultimele trei luni de muncă asiduă pentru concretizarea marii încercări concertistice) artista urmează să plece din țară pentru a filma un spot publicitar. În plus trebuie să arate impecabil și să-și bucure și copiii – David și Eva – acordându-le obligatoriu timp, potrivit libertatea.ro.

Producția „Aievea” reprezintă una dintre cele mai mari investiții în showbizul muzical românesc. 12.000 de oameni au participat, iar cererea de bilete a depășit oferta, însă datorită disponibilității sălii și a extenuării artistei, nu s-a suplimentat programul. Dan Bittman, Aurelian Temișan, Viorica și Ioniță au fost mari artiști pe care Andra Măruță i-a avut invitați în superspectacolul său.

„Aievea” este o investiție ce depășește o sumă cu șase cifre în euro, însă dincolo de asta a însemnat și 300 de ore de repetiții, zeci de tone de echipament tehnic (podiumul sălii fiind complet refăcut), 40 de artiști, corp de balet, o numeroasă echipă tehnică (sunet și lumini), fiecare cu un rol bine stabilit.

Cele trei concerte și pregătirile pentru ele au epuizat-o pe iubita cântăreață, care are nevoie de multă odihnă, ceea ce, să sperăm, chiar plănuiește să facă.

Sursa: libertatea.ro