Bătăi și nervi la ei în casă?! S-au cunoscut când ea avea 13 ani, când el se iubea cu mătușa Vioricăi. De atunci au făcut copii, au pozat în cuplu amuzant. Acum ies la iveală detalii neașteptate: ce pățește cântăreața de fiecare dată când Ioniță se enervează

De ziua de naștere a Vioricăi de la Clejani, cântăreața a acceptat să vorbească în cadrul unei emisiuni, despre ceea ce toată lumea consideră că e familia ei minunată, dar și despre relația cu soțul ei. Așa au ieșit la iveală câteva detalii ciudate, necunoscute publicului până acum.

Ioniţă de la Clejani a spus că mai obişnuia să-i aplice Vioricăi anumite corecţii, însă, cu toate acestea, îşi face soţia fericită, iar aceasta din urmă nu are motive să se simtă nefericită. Cu zâmbetul pe buze a recunoscut Viorica faptul că soțul ei nu e tocmai persoana care să recite poezii atunci când este cu adevărat enervat.

„E o vorbă pe care o spunea tata mare, e bine să te iei de muiere, dar cu ciomagul. Oricum, tot eu o fac fericită. Exact aşa cum pot. Nici nu se poate fără o corecţie fizică”, a spus Ioniţă de la Clejani, potrivit spynews.ro. În semn de acord cu această idee, Viorica de la Clejani a declarat, sprijinindu-și soțul: „Când e nervos, soţul meu nu recită poezii”, a afirmat cântăreața.

Declarațiile lor par să se susțină, mai ales dacă ne amintim de un episod de anul trecut, când Viorica și Fulgy l-au însoțit pe Ioniță de la Clejani în Turcia, unde acesta și-a făcut implant de păr. Acesta s-a dus la același medic unde s-a operat și Cătălin Măruță și Sorin Brotnei.

În timpul operației, Viorica a intrat la el în sală, pentru a vedea cum se simte, însă vizita nu a fost pe placul lui Ioniță, care și-a dat soția afară. Iată o imagine de atunci:

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Viorica de la Clejani nu se mai oprește din slăbit. Dă jos kilograme peste kilograme și a ajuns mai subțire ca niciodată. Acum a spus ce-a făcut: „Am început o dietă cu…” A încercat multe regimuri, dar a descoperit unul care chiar a ajutat-o:

Viorica de la Clejani, mai slabă ca niciodată. Cântăreața a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

Viorica de la Clejani, care a împlinit 44 de ani în luna februarie a acestui an, a fost dintotdeauna o femeie cu forme generoase. Însă, soția lui Ioniță de la Clejani, și-a dorit mereu să mai slăbească.

Acum, cântăreața, care are doi copii, a apărut la o emisiune de televiziune și a impresionat cu silueta ei.

Viorica de la Clenaji a fost invitată, împreună cu soțul ei, Ioniță de la Clejani, la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Artista a impresionat cu silueta afișată, cu multe kilograme în minus.

Întrebată care este secretul siluetei sale de acum, Viorica de la Clejani a explicat:

„N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port. Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu”.

Partenerul ei de viață, Ioniță de la Clejani, a intervenit:

„Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Şi ea şi Marga. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor”.