retete gustoase

”Beleaua” Corduneanu, la Puterea Dragostei:

”Beleaua” Corduneanu, la Puterea Dragostei:

 

Loading...

Emisiunea Puterea Dragostei a devenit un adevarat fenomen și multe persoane vor sa se inscrie in concurs! Ultimul care si-a anuntat participarea este chiar Adrian Corduneanu.

Celebrul șef al Cordunenilor de la Iași are de gand sa isi lase afacerile de-o parte si sa intre în casa Puterea Dragostei. ”Beleaua” spune că se gândește serios să meargă la Istanbul și da asigurari ca se va comporta exemplar: ”ne facem talentul, facem atmosferă, nu batem pe nimeni”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

”Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. (citind mesajele) Nelson Mondialu… Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo!

S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo.

Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ”bat” pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (băieții n.r.) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu… Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

Adrian Corduneanu este bun prieten cu Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei. Acesta l-a asigurat pe Nelson ca il va proteja pe Livian de concurentii din casa care ii vor raul