Bendeac și Andreea Vasile, din nou împreună! Vezi unde s-au afișat cei doi actori, fără perdea!

A fost dragostea vieții lui și chiar se vedeau împreună până la adânci bătrâneți, Mihai fiind dispus să o transforme pe iubita sa de atunci în doamna Bendeac, însă ea a considerat că altele îi sunt priorităţile. De atunci a trecut mult timp, destinul i-a adus din nou pe același drum, iar Bendeac și Andreea Vasile sunt din nou împreună.

Mai exact, Bendeac și Andreea Vasile fac parte din distribuția piesei „Doctori de femei”, care este adaptarea lui Emanuel Pârvu a piesei lui Georges Feydeau „Tailleur pour dames”. Cu câţiva ani în urmă, Mihai Bendeac era pe punctul de a se căsători cu Andreea Vasile, fostă concurentă la „Big Brother”.

”Rar scriu despre fostele mele relaţii și, mai ales, când la mijloc este cea mai lungă relaţie din viaţa mea, logodna cu Andreea Vasile. Ar fi putut să devină, profitând de uriașul val de notorietate la momentul ăla, vreo Daniela Crudu. Dar, într-un mod atât de firesc, ea și-a urmat cu modestie munca. Fiindcă în meseria asta e cu muncă, e cu ulcer de nemâncat la timp, e cu sânge uneori…

Revenind, am început relaţia și devenisem școcat de faptul că mă târam la cumpărăturile săptămânale de la hypermarket și ea făcea lista, care e mai scumpă, care e mai ieftină, care e mai profitabilă. Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femei care ar fi putut avea totul și a ales miracolul”, scria Mihai Bendeac pe blogul personal în 2011, declarând că se simte onorat că i-a fost logodnic.

 

 

Sursa: Libertatea.ro