Beyonce de România, cel mai greu drum: a aflat dacă are cancer! „Mi s-a făcut rău în RMN. Tremur, este…”

Mădălina Dumitriu, cunoscută publicului românesc mai ales sub numele de scenă, Beyonce de România, a aflat în urmă cu puțin timp rezultatul analizelor, și are răspunsul la întrebarea care a chinuit-o atât de mult: are sau nu are cancer?

Mădălina a participat la o emisiune televizată unde a vorbit deschis despre ce i s-a întâmplat. Iată declarația ei: „Niciodata nu sunt pregatita, dar trebuie sa fac si pasul asta. Sunt programare la un RMN mamar, sa vad daca am sau nu cancer. Nu am dormit de frica, de frica RMN-ului. De cand m-am programat sunt speriata. Intr-un fel asteptam sa vina ziua, pe de alta parte nu.Sunt constienta, chiar daca nu am cancer, am dureri, nu se explica duririle astea. O sa mi le scot indiferent de rezultat. Ma gandesc la Anais. Daca stie ca ma doare ceva, Anais vine si ma pupa. Mama a insistat sa merg la analize. Am cheltuit foarte multi bani cu analizele, ea mi-a dat bani pentru analize, din salariul ei. Mi-a zis: ‘ce se face copilul fara tine. Mai bine faci analize’. Am 25 de ani, de ce trebuie sa trec tocmai eu prin toate astea.”

Trei ore a petrecut Beyonce în spital, după care a ieșit afară palidă și vizibil speriată, se pare că i se făcuse rău în clinică și nu a mai rezistat. „Mi s-a facut rau pe acolo. Am facut atac de panica. Am rezistat 25 de minute, mai aveam 8 si am apasat butonul de alarma. Mi-e foarte rau. (…) Am plicul in mana, insa mi-e frica sa-l deschid. Doamna doctor se uita la mine, dar n-am avut puterea. Tremur si acum”, a declarat Beyonce de Romania, potrivit wowbiz.ro.

În aceeași emisiune, Mădălina a mai vorbit și despre Guță, tatăl fetiței ei, un alt motiv de supărare pentru cântăreață este acela că manelistului nu îi pasă de micuța Anais: „Am citit pe internet ca Guta a zis ca nu-i pasa de mine, ce patesc eu. Daca am cancer sa-i dau fata, nu-l intereseaza de mine. El este un tata doar la TV. Poate nu ma crede nimeni, dar el isi iubeste doar ‘jucaria’, femeia cu care este, si apoi isi iubeste copiii”.

Fiindcă Mădălinei îi era prea frică să deschidă plicul cu rezultatele analizelor, cel care a ajutat-o și i le-a citit a fost Victor Slav: „Nu vreau sa mai lungesc mult acest moment, emotiile tale sunt prea mari. Raport medical intermediar. Aspect fara modificari suspecte. Noduli cu caractere benigne, se recomanda control la 6 luni”

„Ma bucur ca nu am cancer. Plang de fericire”, a declarat Beyonce de România, în lacrimi.